FORBERED DIG TIL SOMMER: Min. 25% på hårfjerning - Shop her

Alle hårtyper

Her finder du hårprodukter til alle hårtyper. Ønsker du at pleje og style dit hår efter eget ønske, så finder du her de største mærker som Sebastian, Kevin Murphy, Paul Mitchell og mange andre, der kan hjælpe dig på rette vej!

1 til 36 af 795

Side

of 23

Side

of 23

Du kan i denne kategori finde shampoo til alle hårtyper. Dit hår bliver dagligt udsat for mange påvirkninger, og det er derfor vigtigt, at du passer og plejer håret, så det forbliver sundt og bevar glansen. Alle har forskellige hårtyper, og håret reagerer derfor forskelligt på de forskellige produkter. På denne side kan du dog finde hårprodukter til alle hårtyper. Om dit hår er fedtet, tørt, glansløst eller andet, så kan du hos os finde produkter, som passer til netop din hårtype, og som hjælper dig til at passe på håret. Kig ned af siden og se det store udvalg af shampooer. 

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik