Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clarins Contour Body Treatment Oil 100 ml

Om produktet

Contour Body Treatment Oil fra Clarins er en unik kropsolie til alle hudtyper. Olien stimulerer huden, strammer vævet op samt hjælper med at fjerne giftstoffer. Modvirker et opsvulmet udseende.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Opstram og konturer din krops former med plejende fugt
Clarins Contour Body Treatment Oil 100 ml er en opstrammende kropsolie til alle hudtyper, som giver din hud lindrende pleje og fugt med en stimulerende effekt, der øger hudens ilttilførsel.

Den plejende olie lindre din tørrer hud med plejende fugt fra planteekstrakter, og hjælper effektivt med at afgift din hud, mens den gør det let at konturer din krops former i dette fuldkomne kropsplejeprodukt.

Olien består af 100% rene planteekstrakter fra gyvel, geranium og merian, der sammen med æteriske olier har en afgiftende effekt, der fjerner toksiner i huden, som efterlader huden silkeblød med en ensartet overflade.

Med kropsolien efterlader du din hud med en ungdommelig fast og frisk følelse. Dertil hjælper hasselnøddeolie med at give din hud ekstra plejende fugt, som toner din hud og efterlader overfladen med en satin glat følelse.

De behagelige dufte fra de unikke aromaer fra æteriske olier giver dig en sanselig oplevelse, der genopfrisker såvel som afslapper din hud og sanser, for en følelse af velfærd og komfort.
Velegnet til alle hudtyper

Derfor skal du vælge Clarins Contour Body Treatment Oil
  • Konturer kroppens former
  • 100% rene planteekstrakter og æteriske olier
  • Aromatiske dufte
  • Toner og blødgører huden
  • Giver huden plejende fugt
Anvendelse
Hvis du ønsker en opstrammende olie, der giver din hud plejende fugt med en tonende effekt, er denne olier fra Clarins, som konturer kroppens former perfekt til dig.

Olien er let at bruge på både tør og fugtig hud. Påfør en lille mængde af olien til huden, og masser fra ankel til talje med bilde cirkulærer bevægelser. Hvis det er muligt, kan du skylle efter med koldt vand.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clarins
Ingredienser CORYLUS AVELLANA (HAZEL) SEED OIL, PELARGONIUM GRAVEOLENS FLOWER OIL, CITRUS LIMON (LEMON) PEEL OIL, CITRUS AURANTIUM AMARA (BITTER ORANGE) LEAF/TWIG OIL, ORIGANUM MAJORANA LEAF OIL, DIPTERYX ODORATA SEED EXTRACT, SPARTIUM JUNCEUM FLOWER EXTRACT, CITRONELLOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN, CITRAL, LINALOOL, [C0804F] * Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig eller variere til enhver tid. Se ingredienslisten på den produktpakke, du modtager, for den mest opdaterede ingrediensliste.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clarins Contour Body Treatment Oil 100 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.