Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum 20 ml.

Om produktet

Men Anti-Fatigue Eye Serum fra Clarins er en effektivt anti-age øjenserum, der reducerer aldrings- og træthedstegn med en genopfriskende og udglattende effekt som giver en frisk fremtoning.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Øjenserum til alle hudtyper
Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum 20 ml. er et anti-age øjenserum der reducerer aldrings- og træthedstegn.

Genopliv trætte øjne med denne serum som lysner øjenområdet mens den synligt reducerer hævede øjne og mørke rander under øjne med en forfriskende effekt der efterlader din hud som født på ny.

Den sarte hud omkring øjnene påvirkes kraftigt af din hverdag og din døgnrytme, så hvis du lever en hektisk eller trættende livsstil, kan det ses på dine øjen.

Med denne lette serum modvirker du alle tegn på både træthed og aldring, så du kan fortsætte din dag med fuld fart og en frisk og energifyldt hud.

Serumen er lavet med en let og ikke olieret gel lignede formel, der hurigt absorberes ind i huden, hvor den udglatter fine linjer i huden omkring øjnene.

Denne serum er formuleret med unikke ekstrakter fra bisongræs og gojibær, som skaber en unik kombination, der beroligere huden med en tonende effekt, som udglatter fine linjer og forebygge kommende tegn på aldring.

Dertil bidrager den unikke kombination af ekstrakter med en fantastisk energi til huden, som genopfrisker huden og eliminerer alle tegn på træthed, så du fremstå frisk og veludhvilet.

Føl som en mand født på ny hver morgen med denne øjenserum, der booster din hud med energi og friskhed, så du altid har en frisk udstråling.
Velegnet til alle hudtyper

Derfor skal du vælge Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum
  • Genopfrisker huden
  • Reducerer tegn på træthed
  • Eliminerer tegn på aldring
  • Udglatter fine linjer og rynker
  • Absorberes hurtigt ind i huden
Anvendelse
Hvis du ønsker altid at fremstå frisk og vil reducerer alle tegn på træthed og aldring omkring øjnene, er denne serum fra Clarins perfekt til dig.

Påfør blidt en lille mængde af øjencremen under øjet i en halvcirkel fra den indre krog af øjet til den ydre. Puf derefter blidt cremen ind i huden med en ringfinger til du har fordelt cremen i et tyndt og jævnt lag.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clarins Men
Ingredienser AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, BETAINE, PENTYLENE GLYCOL, CARBOMER, PEG-8, TROMETHAMINE, CAFFEINE, PHENOXYETHANOL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, CELLULOSE GUM, HIEROCHLOE ODORATA EXTRACT, DISODIUM EDTA, ESCIN, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERYL ACRYLATE/ACRYLIC ACID COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, MALTODEXTRIN, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, SODIUM POLYACRYLATE, LYCIUM CHINENSE FRUIT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, GYMNEMA SYLVESTRE LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, CI 42090/BLUE 1, [V2695A]
Pligt tekst Ikke tilgængelig
Nutrition heading Ikke tilgængelig
Energi Ikke tilgængelig
Fedt Ikke tilgængelig
- heraf mættede fedtsyrer Ikke tilgængelig
Kulhydrat Ikke tilgængelig
- heraf sukkerarter Ikke tilgængelig
Kostfibre Ikke tilgængelig
Protein Ikke tilgængelig
Salt Ikke tilgængelig
Kan indeholde spor af Ikke tilgængelig
Supplement Facts Ikke tilgængelig
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clarins Men Anti-Fatigue Eye Serum 20 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.