Favorite Haircare: Spar op ti 60% på hårpleje - SHOP HER

Clarins Men Line-Control Eye Balm 20 ml

Om produktet

Line-Control Eye Balm fra Clarins Men Line-Control Eye Balm er en øjencreme som kickstarter din anti-age kamp med bravour. Øjencremen minimerer mørke rande, poser og fjerner rynker og kragetæer.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Øjencreme til alle hudtyper
Clarins Men Line-Control Eye Balm 20 ml. er en anti-age øjencreme til alle hudtyper, der effektivt bekæmper alle aldrings- og træthedstegn.

Genopliv dine trætte øjne med denne balm som har en lysende og opløftende effekt på den sarte hud omkring øjnene.

Den sarte hud omkring øjnene påvirkes kraftigt af din hverdag og din døgnrytme, så hvis du lever en hektisk eller trættende livsstil, kan det ses på dine øjen.

Gør det let at pleje dine øjne med denne balm, som modvirker alle tegn på både træthed og aldring, så du kan fortsætte din dag med fuld fart og en frisk og energifyldt hud.

Den cremede balm er lavet med en crem formel, der ikke fedter og efterlader dig med en mat finish, mens den udglatter fine linjer i huden omkring øjnene.

Denne balm er formuleret med unikke ekstrakter fra parakase og strandfyr, som skaber en unik kombination, der regenerere din hud og minimerer mørke rander, mens de udglatter fine linjer og forebygge kommende tegn på aldring.

Dertil bidrager andre unikke ingredienser med at løft og opstramme huden, så du kan vinke farvel til fine linjer, kragetæer og rynker omkring øjnene.

Fremstå altid frisk og ungdommelig med en anti-age øjencreme, som bekæmper alle tegn på aldring og træthed og en evig frisk udstråling.
Velegnet til alle hudtyper

Derfor skal du vælge Clarins Men Line-Control Eye Balm
  • Mat finish
  • Reducerer tegn på træthed
  • Eliminerer tegn på aldring
  • Udglatter fine linjer og rynker
  • Revitaliserende effekt
Anvendelse
Hvis du ønsker altid at fremstå frisk og vil reducerer alle tegn på træthed og aldring omkring øjnene, er denne balm fra Clarins perfekt til dig.

Påfør blidt en lille mængde af øjencremen under øjet i en halvcirkel fra den indre krog af øjet til den ydre. Puf derefter blidt cremen ind i huden med en ringfinger til du har fordelt cremen i et tyndt og jævnt lag.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Clarins Men
Ingredienser AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, CYCLOMETHICONE, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETEARYL GLUCOSIDE, STEARETH-21, DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT, CARBOMER, TOCOPHERYL ACETATE, HIEROCHLOE ODORATA EXTRACT, DISODIUM EDTA, PINUS PINASTER BARK EXTRACT, PORTULACA OLERACEA EXTRACT, ALPINIA OFFICINARUM ROOT EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, DIMETHICONOL, SPILANTHES ACMELLA FLOWER EXTRACT, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, [V1710A] * Vær opmærksom på, at ingredienslister kan ændre sig eller variere til enhver tid. Se ingredienslisten på den produktpakke, du modtager, for den mest opdaterede ingrediensliste.
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Clarins Men Line-Control Eye Balm 20 ml

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.