Spar 25% på næsten alt "Hårpleje" - få undtagelser - Shop nu

Cosmos Co Barbary Fig Kaktus olie 10 ml.

Om produktet

Cosmos Co Barbary Fig Kaktus olie 10 ml. Kaktus olien er perfekt til hudpleje eller som naturligt alternativ til rynkecremer.
- 16%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 11900

På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Cosmos Co Barbary Fig Kaktus olie 10 ml.

Barbary Fig Kaktus olien er udvundet af kernerne, der findes i frugtkødet, og den skal derfor ikke forveksles med en essentiel kaktus olie, der f.eks. er et destillat af selve kaktus planten.

Ingredienser (INCI): Opuntia Ficus-Indica Seed Oil

Det er en ren kaktus olie fra Marokko. Olien er frisk presset, og den har derfor minimum en holdbarhed på 2 år. Barbary Fig Kaktus Olie er selvkonserverende, hvorfor der ikke er tilsat konserveringsmidler. Olien er produceret og fyldt på flaske i Marokko.

Olien har en naturlig duft, som mest af alt kan beskrives som mild kamille krydret blomsterblanding. Duften er ikke kraftig eller generende, og den har ikke indflydelse på selve plejen.

Kaktus olien er perfekt til hudpleje eller som naturligt alternativ til rynkecremer. Olien kan både benyttes i ansigtet og på resten af kroppen. Den er meget drøj i brug, og der skal derfor kun anvendes en meget lille mængde pr pleje

Barbary Fig Kaktus olien skal opbevares korrekt, ellers mister den evnen. Den skal altid stå tempereret, og det er yderst vigtigt, at den opbevares tætsluttet. Olien tåler ikke direkte sollys eller frost.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Cosmos Co
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Cosmos Co Barbary Fig Kaktus olie 10 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.