Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

DFI Folsyre 400 mcg 90 stk

Om produktet

Giv dig selv de bedste forudsætninger med dette folinsyre tilskud. Kan bruges af både mænd og kvinder i forbindelse med graviditet.
- 37%

Special Price 3900

Normalpris i "butikkerne" 6200

På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

DFI Folsyre 400 mcg - 90 stk

Folsyre (eller folinsyre) er også kendt som B-vitaminet, B9. B-vitaminer og især folinsyre er vigtig for kroppen og mangel på vitaminet kan have skadelige konsekvenser. Dette skyldes, at folinsyre er en vigtig brik i kroppens celledelinger og er det ansvarlige vitamin for dannelsen af røde blodlegemer - en mangel på dette vitamin kan derfor resultere i blodmangel. Symptomerne på manglende folinsyre kan vise sig i form af bl.a. depression, appetittab og fordøjelsesbesvær. Disse symptomer ses også ofte hos ældre, hvor en for ensartet kost uden nok grøntsager kan være baggrunden. 
Derudover kan mangel på folinsyre have en skadelig effekt på fostre, hvor resultatet kan være neuralrørsdefekter og i værste fald rygmarvsbrok. Derfor anbefales det at spise folsyre som supplement fra graviditeten planlægges og indtil 12. uge i graviditeten. Dette supplement kan tages af både manden og kvinden for at opnå den bedste effekt.

  • Indhold: 90 stk
  • Indhold pr. tablet: 200% af anbefalet daglig tilførsel
  • Anbefalet daglig dosis: 1 tablet
  • Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. Bør ikke anvendes i forbindelse med kolesterolsænkende stoffer. 
  • Ingredienser: Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer), folsyre 
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Grønne Vitaminer
Ingredienser

Folinsyre, L-methylfolat, fyldemidler (maltodextrin(majs), mikrokrystallinsk cellulose, siliciumoxid, stearinsyre), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer (vege.), glycerin).

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: DFI Folsyre 400 mcg 90 stk

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik