Shop dansk: Spar 20% på unikke danske brands som Ecooking, Beauté Pacifique og flere- SHOP HER

ghd Helios Føntørrer (1 stk)

Om produktet

Helios Føntørrer fra ghd er den perfekte hårtørrer, der er perfekt som gave til dig selv eller en du holder af, så håret let kan tørrer og style håret til perfektion til festlige begivenheder.
På lager - Dag til dag levering
OR

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Professional hårtørrer til festlig styling
ghd Helios Føntørrer (1 stk) er en smart gave til dig selv eller en du holder af, som består af en kraftig og professionel hårtørrer, der kommer i en praktisk smaragdgrønt toilettaske.

Den professionelle er en hårtørrer er det perfekte hårstylingsredskab, der gøre det let at tørre, style og sætte dit hår til perfektion med en blid og koncentreret varme, der er perfekt til hjemmebrug eller professionelle.

Få en kraftig hårtørrer, der tørrer dit hår til perfektion med et aerodynamisk mundstykke, samt Aeroprecis™-teknologi der giver en koncentreret luftstrøm med en hastighed på 120 km/t og en blid og præcis tørring af håret.

Med ghd helios™ får du en glat og glansfuld frisure, mens du tørrer håret. Skab en smuk frisurer med dette sæt, der er perfekt til at style dit hår uanset din hårtype, der er god til både styling af hår til hverdag og fest.

Dette glattejern er lavet med ionisk teknolog med et let og ergonomisk design, der giver dig høj komfort og kvalitet. Den ionisk teknolog hjælper med reducerer kruset hår, så du får en glat og glansfuld frisure.
Velegnet til alle hårtyper

Derfor skal du vælge ghd Helios Føntørrer
  • Koncentreret luftstrøm
  • Kraftfuld og glansfuld styling af håret
  • Kommer i smaragdgrøn taske
Anvendelse
Hvis du ønsker at kunne style dit hår til perfektion med et professionelt resultat, er denne professionelle hårtørrer perfekt til at skaber en glat og glansfuld frisure.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Kontakt kundeservice
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Helios Føntørrer (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.