Shop dansk: Spar 20% på unikke danske brands som Ecooking, Beauté Pacifique og flere- SHOP HER

ghd Platinum+ & Helios Limited Edition Gavesæt (1 sæt)

Om produktet

Platinum+ & Helios Limited Edition Gavesæt fra ghd er et kraftfuld og professionelt sæt af en kraftig hårtørre og et unikt glattejern, der er perfekt til at style samt sætte en glansfuld frisure.
På lager - Dag til dag levering
OR

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Festligt sæt af hårtørre og glattejern til professionel styling
ghd Platinum+ & Helios Limited Edition Gavesæt (1 sæt) er et smart gavesæt, der kombinerer ghd platinum+ SMART styler samme med den kraftige ghd helios™ professionel føntørrer.

Sættet er det ultimative og komplette hårstylingssæt, der gøre det let at tørre, style og sætte dit hår til perfektion med de særlige styringsværktøjer, der er perfekt til hjemmebrug eller professionelle.

De flotte sæt komme i en metallisk tin farvet, og sættet kommer i en smaragdgrøn og fløjlsblød toilettaske, der er perfekt til transport og opbevaring af sættet. Sæt håret til perfektion til den festlige sæsons begivenheder.

Glat let håret til perfektion med det unikke ghd platinum+ glattejernet, der benytter sig af infinity-sensorer, der konstant overvåger varmen 250 gange i sekundet for blid styling af håret.

Glattejernet styler dit hår med den optimale temperatur på 185 ºC. Skab let en smuk glat frisure eller bløde og glansfulde krølle med dette galttejern. Med et jern har du alt hvad du skal bruge.

Få en kraftig hårtørrer, der tørrer dit hår til perfektion med et aerodynamisk mundstykke, samt Aeroprecis™-teknologi der giver en koncentreret luftstrøm og en blid og præcis tørring af håret.

Med ghd helios™ får du en glat og glansfuld frisure, mens du tørrer håret. Skab en smuk frisurer med dette sæt, der er perfekt til at style dit hår uanset din hårtype, der er god til både styling af hår til hverdag og fest.
Velegnet til alle hårtyper

Derfor skal du vælge ghd Platinum+ & Helios Limited Edition Gavesæt
  • Sæt af hårtørrer og glattejern
  • Kraftfuld og glansfuld styling af håret
  • Samlet sæt i smaragdgrøn taske
Anvendelse
Hvis du ønsker at kunne style dit hår til perfektion med professionelle styringsredskaber, er dette sæt af en kraftig hårtørre og glattejern perfekt til at skaber en glat og glansfuld frisure.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Kontakt kundeservice
Supplement Facts Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Platinum+ & Helios Limited Edition Gavesæt (1 sæt)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.