Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

ghd Upbeat Q4 Platinum+ styler Blue (1 stk)

Om produktet

Upbeat Q4 Platinum+ styler Blue er det perfekte jern til at style dit hår, ligesom du ønsker det. Du kan nemt glatte, krølle eller lave bølger i dit hår med dette jern uden, at skade dit hår.

Få en mail når varen kommer på lager igen

Beskrivelse

Detaljer

Det perfekte jern, som giver glat, krøllet og bølget hår.
ghd Upbeat Q4 Platinum+ styler Blue er et limited edition glattejern fra GHD i en flot dyb kobolt blå farve. Glattejernet er inspireret af fest og sommer, og giver dig muligheder for at style dit hår lige så festligt og kreativt, som du har lyst til.

Glattejernet er udviklet med teknologi, der tager dit hårs tykkelse og struktur i betragtning, så du nemt kan glatte, krølle eller skabe smukke bølger i dit hår, i første forsøg.

Jernet har indbygget varmesensorer, som tjekker temperaturen 250 gange i sekundet, for at sikre at varmen er jævnt fordelt over de glaserede platin overflader.

Glattejernet giver dig 70% stærkere hår, 20% mere skinnende hår og 2 gange mere farvebeskyttelse end et normalt glattejern. Glattejernet går op til 185 grader, for optimal styling.
Velegnet til alle hårtyper og til optimal styling.

Derfor skal du vælge ghd Upbeat Q4 Platinum+ styler Blue
  • Glatter, krøller og bølger håret nemt.
  • Giver 70% stærkere og 20% mere skinnende hår end normale glattejern.
  • Er 2 gange så farvebeskyttende end andre glattejern.
  • Glattejernet går op til 185 grader celsius.
  • Med varmesensorer, der sikre at varmen er jævnt fordelt.
 
Anvendelse
Glattejernet kan bruges til både at give dig flot glat og skinnende hår, bløde bølger eller flotte krøller, der holder hele natten. For at få det bedste resultat bør du inddele dit hår i sektioner, og ikke prøve at glatte/krølle for store sektioner af gangen.

For glat hår udvælg en sektion og glat håret. For krøllet hår er jernets runde form perfekt. Start ved rødderne, vælg en mindre sektion og læg det ind i jernet. Drej derefter jernet 180 grader, så du får krøller. For bløde bølger lægger du en lille sektion hår i glattejernet, og skiftevis drejer jernet 180 grader med og mod urets retning, mens du bevæger jernet ned fra rod til spids.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand GHD
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ghd Upbeat Q4 Platinum+ styler Blue (1 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik