FORBERED DIG TIL SOMMER: Min. 25% på hårfjerning - Shop her

Glansløst hår

Her finder du alle produkter, der kan hjælpe mod glansløst hår. Mærker som Schwarzkopf, Loreal og Redken, giver dig mulighed for at finde de produkter, der kan hjælpe dig med at opfylde dine behov!

1 til 36 af 125

Side

of 4

Side

of 4

På denne side finder du et stort udvalg af produkter til glansløst hår. Trænger dit hår til en kærlig hånd, så det kan få glansen tilbage? Så er der hjælp at hente på denne side, hvor vi hos Signatura har samlet det bedste udvalg af produkter, som kan give dit hår glansen tilbage. Håret bliver dagligt udsat for ting, der gør, at det kan miste glansen. Glansen kommer ikke altid tilbage af sig selv, og du bliver dermed nødt til at benytte produkter, der kan afhjælpe problemet. Kig ned af siden og find de produkter der passer bedst til dig og dit hår. Vi har produkter fra mange kendte mærker. 

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik