Spring Looks: Spar op til 60% - SHOP HER

Lacoste L.12.12 White PH Jeremyville EDT (50 ml)

Om produktet

L.12.12 White PH Jeremyville EDT fra Lacoste er en forfriskende Eau De Toilette til mænd, som ønsker en frisk og unik parfume, som er en Collectors Editionen i samarbejde med Jeremyville.
På lager - Dag til dag levering
OR

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 299,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Forfrisk dine sanser med en finurlig Jeremyville x Lacoste parfume
Lacoste L.12.12 White PH Jeremyville EDT 50 ml er en forfriskende og finurlig Eau De Toilette til mænd. Parfumen er en unik Collectors Editionen flaske, hvor Lacoste har samarbejdet med Jeremyville.

Duften er en forfriskende og dristig duft, som passer til Jeremyville's unikke tegnestil. Den forfriskende duft vækker dine sanser med et strålende, frisk og maskulin duft.

Duften åbner den en unik topnote af Italiensk citrus olie, som giver et frisk førstehåndsindtryk af duften, og efterlader dine sanser med en længsel efter mere.

Den friske topnote erstattes af det dominerende og krydrede hjertenote af ingefærs ekstrakt, der giver en varm og opkvikkende duft.

Duften afrundes af maskuline grundnoter af cedertræolie, som giver duften dybde, mens noter af ruskind, giver en sensuel og maskulin duft.

Denne parfume er en Eau De Toilette, som giver dig en diskret duft, der er let i sit udtryk, og giver dig den mild sanseoplevelse, som er perfekt til dagtimerne.

Parfumen kommer i en unik Lacoste flaske, som er udsmykket med en af Jeremyville's unikke tegninger med prangende farver, og vil kunne dekorerer ethvert badeværelse. Flasken indeholder 50 ml parfume.
Velegnet til mænd

Derfor skal du vælge Lacoste L.12.12 White PH Jeremyville EDT
  • Eau De Toilette
  • Lacoste x Jeremyville
  • Pyntet med Jeremyville unikke tegnestil
  • Forfriskende og opkvikkende
  • Krydret og citrusagtig
Anvendelse
Hvis du ønsker en unik parfume med en forfriskende duft, som er udarbejdet med Jeremyville x Lacoste, er denne unikke Eau De Toilette det perfekte match til dig.

Parfume udvikler sig med varmen fra din hud, og den er dermed bedst at påfører direkte på huden. Parfume holder længer på steder af kroppen, hvor din puls slår hårdest.

Spray parfumen direkte på huden fra ca. 20 cm afstand. Påfør parfumen på kroppens pulsområder, som på halsen over kravebenene, brystet, albueleddene og håndleddene.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Lacoste
Ingredienser Kontakt kundeservice
Pligt tekst Nej
Nutrition heading Nej
Energi Nej
Fedt Nej
- heraf mættede fedtsyrer Nej
Kulhydrat Nej
- heraf sukkerarter Nej
Kostfibre Nej
Protein Nej
Salt Nej
Kan indeholde spor af Nej
Supplement Facts Nej
Swatch color Nej
størrelse Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Lacoste L.12.12 White PH Jeremyville EDT (50 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.