Gratis levering på køb over 199 kr. med koden: FRIFRAGT12

L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0

Om produktet

  • Innovativt dampglattejern
  • Til glatning og bølger
  • 78% færre skader på håret
  • 2 x hurtigere styling
  • Roterende ledning
- 7%

Special Price 179900

Normalpris i "butikkerne" 194500

På lager - Dag til dag levering
OR
Beskrivelse

Detaljer

Innovativt dampglattejern
L’Oréal Professionel SteamPod 3.0 er et fantastisk dampglattejern, der kan skabe bløde krøller såvel som glatte håret. Styleren har en lille vandbeholder, der tilfører damp under stylingen og sørger for et krusfrit, glansfuldt resultat. Det er en ny og forbedret udgave af den populære SteamPod 2.0, hvor den nye bl.a. er lettere og har et tyndere design, der gør den ergonomisk god at bruge.

L’Oréal Professionel SteamPod 3.0 er 2x hurtigere og 2x nemmere at style håret med, sammenlignet med et almindeligt stylingtool, og den giver 78% færre skader på håret. SteamPod 3.0 giver giver en konstant og automatisk varmefordeling med dobbelt teknologiske plader, og har intelligent varmekontrol med 3 temperaturindstillinger fra 180-210 grader, der kan tilpasses alle hårtyper. En indbygget kam hjælper samtidig med at udfiltre og holde håret på plads under stylingen.

Anvendelse
Forbered håret med en dampaktiveret SteamPod creme (til tykt hår) eller stylingmælk (til fint hår) inden brug. Tag vandtanken af din L’Oréal Professionel SteamPod 3.0 og fyld den med vand (brug demineraliseret vand) inden du påsætter den igen. Vælg den ønskede temperatur. Inddel håret i mindre sektioner, og før styleren gennem håret tot for tot fra rødder til spidser, mens du glatter eller krøller håret. For et ekstra sundt og glansfuldt look, anbefaler vi at slutte af med SteamPod Protective Serum i hårets længder og spidser efter endt styling.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand L'Oréal Professionnel
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: L'Oréal Professionnel SteamPod 3.0

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

VIND GAVEKORT PÅ 2000 KR.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og deltag om et gavekort på 2000 kr!

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik