GIFTING TIME: Spar 20-30%- SHOP HER

Alterna

Alterna er kendt for at skabe bæredygtige hårprodukter baseret på naturlige ingredi- enser. Alternas produktsortiment inkluderer en serie luksuriøse hårplejeprodukter samt en stylingserie, der nemt skaber flotte resultater.

1 til 36 af 75

Side

af 3

Side

af 3

Pure. Proven. Professional.

Alterna er et brand, der har specialiseret sig i at skabe eksklusive og bæredygtige hårplejeprodukter, der gør godt for både hår og omverden.

Historien om Alterna

Alterna har siden 1997 skabt banebrydende, professionelle og luksuriøse plejeprodukter til håret. Alterna arbejder med filosofien, at kvalitet og naturlighed sagtens kan hænge sammen, og derfor er alle Alterna-produkter baserede på naturlige, bæredygtige og virksomme indholdsstoffer. Ligeledes finder man ingen parabener, sulfater, ftalater eller andre unødige tilsætningsstoffer i Alternas produktsortiment. Det bæredygtige og etiske fokus følger hårprodukterne fra idé til slutprodukt. Fairtrade er et af nøgleordene bag virksomheden ligesom produkternes emballage er produceret i miljøvenligt og genanvendeligt materiale.

Alterna produkterne

Visionen om at være et brand båret frem af naturlige ingredienser ses tydeligt, når man kigger på produkternes indholdsliste. Her finder man blandt andet ekstrakter af kaviar, havsilke og bambus, der alle er frembragt under bæredygtige forhold. Ingredienserne har rene, plejende og styrkende egenskaber, der er med til at give håret et sundt og velplejet look.

Alternas sortiment og bestsellere

Produktsortimentet dækker over serierne Alterna Bamboo og Alterna Caviar. Alterna Bamboo er en serie med plejeprodukter som shampoo, balsam, hårkure og treatments samt en serie stylingprodukter. Alle produkterne er beriget med naturligt bambus-ekstrakt som hovedingrediens. Alterna Caviar er en luksuriøs serie af hårplejeprodukter, der er beriget med kaviar-ekstrakt - en naturlig ingrediens, der tilfører intens fugt til håret samt har en reparerende virkning. Blandt Alternas bestsellere finder man Alterna Bamboo Style Form Sculpting Clay – en lervoks, der tilfører stærkt hold, masser af kontrol samt en mat finish til frisuren. En anden Alterna-succes er den luksuriøse Alterna Caviar Replenishing Moisture Shampoo, der skånsomt renser håret samt tilfører øget fugt til hårstråene.


Ønsker du at forkæle dit hår med naturlige ingredienser og luksuriøs hårpleje, er de to serier fra Alterna dit perfekte match!

Besøg producentens hjemmeside: Alterna