Spar min. 25% på hårpleje - Shop her

Annemarie Börlind

1 til 36 af 86

Side

af 3

Side

af 3

Natural beauty

AnneMarie Börlind er en tysk virksomhed, der har produceret naturlige hudplejeprodukter siden 1959. Virksomheden råder over et imponerende produktsortiment, der tilgodeser alle behov og hudtyper, så smuk hud bliver en realitet for alle og igennem naturlighed.

Historien bag AnneMarie Börlind

AnnaMarie Börlind er en tysk virksomhed, der blev etableret af Anne Marie Lindner i 1959. AnneMarie Börlind brandet er synonym med naturlig skønhed, hvilket også er et begreb, der dækker over virksomhedens grundprincip; nemlig at producere naturlige hudpleje- og skønhedsprodukter baserede på rene og økologiske ingredienser. Da Anne Marie Lindner grundlagde virksomheden i 50’erne, midt i en kaotisk efterkrigstid, var det med udgangspunkt i hendes egne hudproblemer. Anne Marie begyndte at eksperimentere med naturlige ingredienser, og hun kunne lynhurtigt mærke en virkning. Dette blev således springbrættet for hendes fremtidige karriere og ligeledes AnneMarie Börlind brandet, der lever på sit højeste i dag – mere end 60 år senere – hvor naturlighed aldrig har været mere velset eller in.

AnneMarie Börlind produkterne

AnneMarie Börlinds sortiment bygger på filosofien, at naturlighed er vejen til langvarig skønhed, hvilket afspejler sig i produktsortimentet, der spænder over en bred vifte af naturlige hudpleje- og skønhedsprodukter. AnneMarie Börlind har flere certificeringer, der understøtter produkternes naturlighed, og på listen er blandt andet CSE-certificeringen, der bevidner om, at AnneMarie Börlind produkterne er økologiske og socialt ansvarligt producerede. Produktsortimentet dækker over hudplejeserier, der tilgodeser og adresserer alle hudtyper og problemer, og produkterne er desuden fri for konserveringsmidler, silikone og genetisk modificerede ingredienser, og så er en stor andel af produkterne veganske.

AnneMarie Börlinds bestsellere

Det mest populære produkt i AnneMarie Börlind brede produktsortiment er NatuRoyale BioLifting Day Active Cream – en anti-age dagcreme, der modvirker formationen af fine linjer og rynker i huden. Cremen bevarer den naturlige fugtbalance og skaber en mere glat, frisk og fast finish ved vedvarende brug. Lige i hælene på den lækre anti-age dagcreme kommer AnnaMarie Börlind Beauty Pearls Anti-Pollution & Regeneration Serum, der både beskytter huden og stimulerer produktionen af kollagen og elastin. Det tredje produkt på listen over AnneMarie Börlinds bedst sælgende produkter ligger AquaNature Hyaluronate Eye Cream – en fantastisk øjencreme, der reducerer tørhedslinjer og sikrer et friskt udtryk.


Ønsker du at tage hånd om din hud på naturlig og socialt ansvarlig vis, er AnneMarie Börlinds serie af hudplejeprodukter helt sikkert noget for dig.


Besøg producentens hjemmeside: AnneMarie Börlind