Armani

Armani dækker over et bredt sortiment af ekslusive parfumer. De elegante parfumer fra Armani efterlader ikke blot en forførende duft på huden, men også følelsen af selvsikkerhed, styrke og indre ro.

21 produkt(er)

Armani - ekslusive rene linjer.

Armani er et italiensk modetøjsfirma med hovedsæde i Milano. Armanis hovedprodukt er designertøj, men du finder også parfume, kosmetik, ure og møbler i sortimentet. De enkle, eksklusive, rene linjer er Armanis kendetegn, som appellerer til både manden og kvinden, der ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen.

Armani parfumerne findes under mærkerne Giorgio Armani og Emporio Armani.

Historien bag Armani

Selskabet Armani blev startet i 1975 af den italienske designer Giorgio Armani og hans kompagnon Sergio Galeotti. Den unge Armani startede sin karriere i det berømte stormagasin La Rinascente i Milano, hvorefter han sluttede sig til brandet Cerruti som designer. Med sin kompagnon Sergio Galeotti begyndte Armani at udføre freelance designerjobs for andre virksomheder og i 1975 debuterede Armani med en herretøjskollektion. Året efter lancerede de en kollektion til kvinder, som fik en varm modtagelse.
Armani blev hurtigt stort i Europa og i løbet af 1980´erne blev Armani et symbol på succes for mange forretningsfolk og hollywood stjerner. I 2001 blev Giorgio Armani kåret som den mest succesrige designer fra Italien nogensinde.

De populære Armani produkter

Armani dækker over et bredt sortiment af eksklusive parfumer, ure, designertøj, kosmetik og møbler, der appellerer til den moderigtige mand og kvinde. De luksuriøse og elegante parfumer fra serierne Giorgio Armani og Emporio Armani efterlader ikke blot en forførende duft på huden, men også følelsen af selvsikkerhed, styrke og indre ro. Parfumerne er specielt designet til manden og kvinden, der ønsker at iføre sig mere end bare en duft.

De bedst sælgende Armani produkter

Armanis absolutte bestseller-parfume er serien Acqua De Giò fra Giorgio Armani.
Acqua Di Giò er en klassisk, maskulin parfume. Parfumen komplementerer den maskuline mands personlighed - hans styrke, passion og indre ro.
Duften repræsenterer frihed, vind, sol og vand, hvilket kommer til udtryk i duftnoter fra havet, musk, citrus, skov og rosmarin.

Ønsker du at iføre dig en klassisk, elegant duft, der giver dig en følelse af selvsikkerhed og styrke, er Armanis parfumer uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: Armani