Bio Beauté

Bio-Beauté by NUXE er er et økologisk luksusbrand, der producerer ansigts- og kropspleje smækfyldt med naturlige ingredienser. De skønne Bio-Beauté produkter giver en effektiv virkning uden brug af kunstige stoffer og parabener.

12 produkt(er)

ORGANIC BEAUTY

Bio Beauté by NUXE er et internationalt brand, der producerer naturlig hudpleje. De skønne produkter i serien giver en unik følelse af velvære uden brug af kemiske virkemidler.

Historien bag Bio Beauté by NUXE

Bio Beauté by NUXE er et underbrand til det populære og anerkendte brand, NUXE. Bio Beauté by NUXE har specialiseret sig i at producere naturlige plejeprodukter, der er baserede på de kraftfulde ingredienser fra den reneste kilde af dem alle – nemlig naturen. Stifteren af Bio Beauté by NUXE, Aliza Jabès, er vokset op i hjertet af naturen, hvorfor produktserien afspejler hendes forkærlighed for naturen og dets virke på krop og sind. Filosofien bag Bio Beauté by NUXE er at give huden de absolut bedste forudsætninger for at forblive sund uden brug af kemiske virkemidler.

Bio Beauté by NUXE produkterne

Bio Beauté by NUXE byder på et spændende udvalg af ansigts- og kropspleje, der er spækfyldt med naturlige ingredienser. Produktserien er baseret på en formel, der indeholder 95% naturlige ingredienser – heriblandt aktivt frugtekstrakt, der har et væld af gavnlige virkninger på huden. De skønne Bio Beauté produkter forkæler huden uden brug af kunstige stoffer og parabener og kan derfor bruges af alle. Tilmed kommer produktserien i enkle og stilrene flasker, der pynter på ethvert badeværelse.

Bio Beauté by NUXE bestsellere

De bedst sælgende produkter i serien er Bio Beauté 24hr Refreshing Deodorant og Bio Beauté 8hr High-Nutrition Lip Stick. Bio Beauté 24hr Refreshing Deodorant er en genopfriskende roll-on deodorant, der virker opfriskende på huden. Deodoranten modvirker svedlugt og efterlader en mild og skøn dugt af citron, appelsin og gajac træ på huden. Lige i hælene på 24hr Refreshing Deodorant kommer Bio Beauté 8hr High-Nutrition Lip Stick – en plejende læbepomade, der tilfører masser af fugt og pleje til læberne. Læbepomaden holder læberne gennemfugtet i op til 8 timer for et velplejet og silkeblødt resultat.

Ønsker du at forkæle din hud med hudpleje, der er baseret på naturens kraftfulde ingredienser, er Bio Beauté by NUXEs hudplejeserie det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Bio Beauté by NUXE