Blax

Det amerikanske brand Blax producerer unikke hårelastikker, der er ekstra slidstærke og behagelige at anvende. Blax består af et sortiment af farverige elastikker, der kan anvendes af både voksne og børn.

5 produkt(er)

Prøv dem - og du vil aldrig bruge andre

Blax er et amerikansk brand, der producerer unikke hårelastikker af elastiske plastfibre. Hårelastikkerne er slidstærke, fleksible og behagelige at bruge.

Brandet Blax

Blax er en amerikansk virksomhed, der producerer unikke hårelastikker, der er både slidstærke, fleksible og ekstra skånsomme mod håret. De innovative elastikker kan anvendes i både tørt og vådt hår, hvor de uden tvivl holder håret på plads hele dagen igennem.

De populære Blax produkter

Blax elastikker er produceret i et blødt plastmateriale lavet af elastiske fibre. Disse fibre gør, at hårelastikkerne er nemme at arbejde med, at de giver et langvarigt hold, og at de ikke slider på håret. Blax hårelastikker er derfor ideelle at anvende til både voksne og børn. Blax hårelastikker glider nemt og hurtigt ud af håret uden at ugle, nive eller hænge fast i de enkelte hårstrå. De smarte elastikker har ingen sømme, og de er så slidstærke, at de sjældent skal skiftes ud. Derudover er Blax de professionelle frisørers foretrukne mærke.

Blax bestsellere

Sortimentet dækker 5 forskellige pakker med 8 elastikker i smukke farver. Du kan f.eks. vælge de transparente elastikker, der er fuldstændig usynlige i håret og derved er perfekte til det neutrale hestehale look. Derudover findes de innovative elastikker i farverne sort, gyldenbrun, neon-pink og en smuk transparent blålig farve, der kun sælges i Norden. Hårelastikkerne giver en ekstra holdbar hestehale eller håropsætning, uden at du overhovedet mærker, at du har en elastik i håret.

Med Blax’ innovative hårelastikker ønsker du aldrig mere at bruge dine gamle elastikker igen!