Summer Glow: Spar 20% på ghd, Xlash og flere - SHOP HER

Caudalie

1 til 36 af 52

Side

af 2

Side

af 2

CAUDALIE - Vingården

Caudalie er et fransk hudpleje brand der startede i hjertet af vinstokkene ved Château Smith Haut Lafitte i Frankrig.

Caudalie har en passion om at udvikle mest mulige naturlige, bæredygtige og økologiske hudpleje produkter som muligt. Herunder ønsker de at skabe den helt rigtige balance mellem effektivitet, naturlighed og sanselighed.

Historien bag Caudalie

Mathilde og hendes mand Bertrand stiftende i 1995 deres eget skincare makeup brand og kaldte det Caudalie.

Caudalie er et fransk navn, der bruges i vinindustrien som en betegnelse for målenheden for den tid, smagen af en vin hænger i ganen efter at have smagt den. Navnet passede perfekt til brandet, idet hele ideen var bygget op omkring vinstokkens mange hudplejende egenskaber.

Det var her på Mathildes forældres vingård, en laboratoriedirektør i Pharmacy University ved navn Joseph Vercauteren, gjorde parret opmærksom på vindruekerners antioxidante egenskaber. Joseph og parret brugte da de næste 2 år på at udvikle Caudalies første 3 produkter, der indeholder vindruekerne polyphenoler. Den effektive effekt af produkterne satte gang i Caudalie udvikling og succes.


De populære Caudalie hudpleje produkter

Caudalie ansigtspleje produkter er effektive anti-rynke cremer, fugtighedscremer og mørk pigmentkorrigerende hudpleje med ingredienser fra vinstokken. Caudalie leverer effektive og rene produkter med naturligt og bæredygtigt indhold.

Caudalie benytter de eksklusive ingredienser der kommer af vinstokken, herunder polyfenoler der har anti-oxidant og anti-aging egenskaber, viniferin, der har stærke og effektive egenskaber mod mørke pletter og pigmentering, resveratrol, der virker ekstremt opstrammene og foryngende, sidst men ikke mindst bruger de drue vand, der har fugtgivende og beroligende egenskaber på huden.

Bestsellers fra Caudalie

Caudalie Instant Firming Serum, er en af Caudalies bedst sælgende hudplejeprodukter, der reducerer synligheden af rynker, opstrammer huden og får den til at se fastere ud. Serummet indeholder en høj koncentration af vinstokke Resveratrol der udglatter ansigtets kontur. Herudover har serummet en fantastisk aromatisk diskret duft af basilikum, citrongræs, kamille, timian og appelsinblomst.

Ønsker du en serum med netop disse egenskaber, eller er du bare på jagt efter nye effektive hudpleje produkter? Så kan du nemt gå på opdagelse i vores sortiment af Caudalie her på Signatura.