Cellu-Cup

Filosofien bag Cellu-Cup er at skabe innovative produkter, der kommer kvindens mest velkendte skønhedsproblemer til livs. Cellu-Cups attraktive produktlinje afhjælper appelsinhud og efterlader et synligt bedre resultat ved hvert brug.

3 produkt(er)

 • cellu cup pink

  Cellu-cup - Pink

  Spar 12%

  Special Price 17500

  Normalpris i "butikkerne" 19900

 • cellu-cup massage oil 90 ml.

  Cellu-cup - Olie

  Spar 25%

  Special Price 14900

  Normalpris i "butikkerne" 19900

 • cellu cup glitter

  Cellu-cup - Glitter

  Spar 15%

  Special Price 16900

  Normalpris i "butikkerne" 19900

Slim down and get rid of cellulite with Cellu-Cup

Cellu-Cup er en international virksomhed, der producerer innovative produkter, der kommer velkendte gener til livs og sikrer velvære og selvsikkerhed i top.

Historien om Cellu-Cup

Cellu-Cup er et internationalt brand, der er anerkendt for at producere effektive produkter, der rent faktisk har en virkning, der kan erfares af forbrugeren. Cellu-Cup står bag en af de mest revolutionerende opfindelser inden for skønhedsindustrien - nemlig den smarte massagekop, der opfylder enhver kvindes behov for fejlfri hud. Mange kvinder, faktisk mere end 90%, døjer med cellulitis, og det bliver et stadig større problem, hvor kvinder ser det som en gene og derfor har svært ved at føle sig selvsikre. Cellu-Cup besvarer kvindernes uhørte bønner med den effektive Cellu-Cup massagekop, der bekæmper appelsinhud samt efterlader huden smuk og glat.

Cellu-Cup produkterne

Filosofien bag Cellu-Cup er, at kun det bedste er godt nok, og derfor går virksomheden ikke på kompromis med kvalitet og funktionalitet. Teamet bag Cellu-Cup gør en dyd ud af at lytte og bemærke den moderne kvindes behov, og ud fra dette standpunkt har virksomheden lanceret den populære massagekop, der effektivt bekæmper cellulitis samt efterlader huden fin og glat. Cellu-Cup produkterne er produceret i miljøvenlig silikone, der både bekæmper og forebygger dannelsen af cellulitis.

Cellu-Cup bestsellere

Blandt Cellu-Cups bestsellere ligger Cellu-Cup Pink og Cellu-Cup Massage Oil. Cellu-Cup Pink er en effektiv massagekop, der bekæmper cellulitis samt medvirker til, at huden bliver glat og fin. Massagekoppen er produceret i velovervejet materiale, der giver de bedste forudsætninger for fejlfri hud. Cellu-Cup Massage Oil er en plejende massageolie, der tilfører fugt og pleje til huden. Massageolien er baseret på en formel, der blandt andet hjælper med at bekæmpe cellulitis. Den effektive olie hjælper, i samarbejde med massagekoppen, med at afgifte kroppen, så huden efterlades fin og velplejet.

Ønsker du at blive fri for appelsinhud, er Cellu-Cups innovative produktlinje det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Cellu-Cup