Chanel

Chanel er et verdenskendt brand, der tilgodeser enhver kvindes behov for selvsikkerhed i top. Sortimentet består af luksuriøse og eksklusive parfumer – der er skabt til kvinden, der ikke vil gå på kompromis.

There are no products matching the selection.

A women who doesn’t wear perfume has no future

Chanel er et verdenskendt brand, der tilgodeser enhver kvindes behov for selvsikkerhed i top. Sortimentet består af luksuriøse og eksklusive parfumer – der er skabt til kvinden, der ikke vil gå på kompromis.

Historien bag Chanel

Chanel er et parisisk modehus i Frankrig, der blev grundlagt i 1909 af Coco Chanel med speciale i luksus, som eksempelvis parfumer og kosmetiske artikler. Selv over 100 år efter grundlæggelsen af Chanel, drømmer vi stadig om at have en af hendes tasker over skulderen, eller dufte af en af hendes velduftende parfumer. Chanel er blevet et af de mest kendte mærker, indenfor luksus og couture-mode. Gabrielle Bonheur ”Coco” Chanel var en fransk modeskaber og grundlægger af modehuset Chanel, hun blev født den 19. august i 1883 i en lille by Saumur i Frankrig. Den største salgssucces fra Coco Chanel blev parfumen Chanel No.5. I 1920 bad hun en parfumør, om at skabe en helt speciel duft til hende. Han præsenterede Coco Chanel for en række nummererede dufte, hvoraf hun valgte nummer 5. Siden er Chanel No.5 blevet den bedst sælgende duft i verden.

Chanel produkter

Chanel har et bredt sortiment af skønhedsprodukter, lige fra makeup, hudplejeprodukter til parfumer. Chanel har lavet parfumer til både mænd og kvinder, der har en velduftende og eksklusivt design, som til enhver tid vil pynte på badeværelsesbordet. Chanels produkter er i eksklusiv kvalitet, parfume såvel som makeup. Produkterne er kun fremstillet af naturlige ingredienser, og rene mineraler. Ved brug af Chanels produkter, vil man altid opnå det bedste resultat. Parfumerne fra Chanel har en god kraftig duft, og en fantastisk holdbarhed. Mange synes måske indpakningen af produkterne kan være ligegyldigt, men dette er ikke tilfældet når man køber produkter fra Chanel. Chanel har lavet et mere simpelt design, der både er unikt og minimalistisk, der altid ser rent og klassisk ud. Indpakningen af produktet har et enkelt stilet udseende, der får produkterne til at se luksuriøse ud.

Chanel bestsellers

Der er et stor udvalg af skønne dufte, når man kigger på Chanels parfumer. Det bliver ofte et trofast parfume mærke, da brugeren altid bliver glædeligt overrasket hver gang de lancere en ny parfume. Deres velduftende parfumer, har en helt fantastisk duft og har en lang holdbarhed. Chanel har en lang række af bestsellers, dog er der to vi slet ikke kan komme udenom. Chanel No.5 er verdenskendt som bestselleren indenfor parfumer. Parfumen er et kendt symbol på ren femininitet, luksuriøsitet og elegance. Duften fra Chanel udstråler ren kvindelighed og sensualitet, i form af en unik blomsterbuket af noter, med blandt andet roser og jasmin. Duftoplevelsen er abstrakt og mystisk, samtidig med at den virker meget levende og rig. Lige i hælene på Chanel No.5 kommer den populære Chanel Coco Noir. Coco Noir er en meget sofistikeret, stærk parfume. Den kommer i en luksuriøs flakon med gylden etikette og låg. Man bliver hurtigt afhængig af den forførende duft, af grapefrugt og bergamotte, rose, bourbon-vanilje og hvid musk røgelse. Denne parfume er anderledes end de andre dufte fra Chanel, men den sensuelle dominerende duft. En klassiker fra Chanel, med fyldige undertoner.

Ønsker du at blive fristet af skønne parfumer hvor holdbarheden er i top, er Chanels luksuriøse parfumer helt sikkert noget for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Chanel