Chloé

Chloé er et verdenskendt brand, der producerer et væld af skønne og forførende parfumer. Brandet er inspireret af den franske overklasse, hvilket afspejler sig i de sensuelle og luksuriøse Chloé parfumer, der leder tankerne hen på mindeværdige øjeblikke.

8 produkt(er)

The magic of beauty

Chloé er et fransk brand, der blev grundlagt i Paris i 1952, og er i dag et af verdens mest kendte modehuse. Det imponerende Chloé sortiment byder ikke blot på Haute Couture, men også enestående parfumer, der forfører sanserne.

Historien bag Chloé

Chloé er et fransk brand, der blev etableret af Gaby Aghion i 1952. Gaby blev født i Egypten, hvor hun ligeledes voksede op, men flyttede til Paris i 1945, hvor hun grundlagde det – i dag – verdenskendte modehus, Chloé. På daværende tidspunkt var filosofien bag Chloé at tilbyde luksuriøst prêt-à-porter (Ready-to-wear) til den modebevidste forbruger, men i dag rummer sortimentet meget mere end blot Haute Couture, og især de populære og forførende parfumer har sat Chloé på verdenskortet.

De populære Chloé produkter

Chloé er særligt kendt for deres populære sortiment af luksuriøse parfumer til kvinder. Chloé parfumerne er det perfekte valg for kvinden, der ønsker at iføre sig en elegant og feminin duft, der ikke bare efterlader en skøn aroma, men også en følelse af selvsikkerhed og uafhængighed. I de mange år, Chloé har været på markedet, har de skabt forførende og enestående dufte indhyllet i luksus i form af smukke og dekorative flakoner, der skaber et elegant udtryk på badeværelset. Alle de skønne parfumer fra Chloé er beriget med feminine duftnoter, der fører tankerne hen på mindeværdige øjeblikke.

De bedst sælgende Chloé parfumer

Blandt Chloés bestsellere ligger Chloé Eau de Toilette – en skøn parfume til kvinder, der efterlader en feminin og raffineret duft på huden. Parfumen er beriget med rose som den primære duftnote, der følges op af magnolia og liljekonval, der tilsammen skaber en skøn og sensuel duft på huden. Lige i hælene på Chloé kommer den populære Love Stroy, der ligeledes er en parfume til kvinder. Chloé Love Story er beriget med topnoter af den hvide stephanotis blomst, der ofte bliver brugt i brudebuketter samt varme og blide duftnoter, der efterlader en forførende duft på huden. Fælles for de skønne parfumer er, at de kommer i smukke og elegante flakoner, der skaber et feminint udtryk på badeværelset.

Ønsker du at iføre dig en feminin og forførende duft, der øjeblikkeligt bliver din favorit, er Chloes skønne parfumer det perfekte match for dig.