Spar 25% på nøje udvalgte brands - SHOP HER

Depot

7 produkt(er)

The barber company


Depot er et brand der er speciellavet til mænd. Du får luksus produkter til pleje af skæg og hår, med et smukt og simpelt design, der passer perfekt til bade værelset. Giv dit hår og dit skæg optimal pleje med Depot.

Historien bag Depot

Vi ser flere og flere mænd der går mere op i hår- og skægpleje end de før gjorde, og det er netop derfor Depot er kommet til. Mange mænd oplever tidlig hårtab og man skal derfor sætte mere fokus på pleje og fugt til håret. Brandet Depot kommer fra Italien hvor mændenes behov kommer i første række.

Depot produkterne

Depot er et skønhedsunivers til mænd der gerne vil gå ekstra meget op i pleje og styling af både skæg og hår. Sortimentet dækker over hårpleje, skægspleje og duftpinde med maskuline fantastiske dufte. Depots produkterne sikre at den moderne mand kan opnå fejlfri og velplejede resultater.

Depot bestsellere

Vores bestseller fra Depot er en helt fantastisk skægshampoo der er beriget med nærende ingredienser, der efterlader dit skæg blødere og mere medgørligt, så din styling aldrig slår fejl. Depot No. 501 Moisturizing Beard Shampoo 250 ml. plejer håret med Aloe Vera og Vitamin B der styrker og blødgør - og så dufter den friskt af mintolie.

Besøg producentens hjemmeside: Depot