Divaderme

Divaderme producerer unikke og naturlige produkter, der skaber elegante looks. Det spændende sortiment spænder over Divaderme mascaras, serummer samt de kendte bryn- og vippeforlængende fibre.

12 produkt(er)

Bring out the diva in every woman

Divaderme er et internationalt brand, der skaber unikke og innovative produkter til vipper, bryn, læber og hud. Produkterne er de første af sin slags, og de har hurtigt vundet indpas hos kvinder over hele verden, der ønsker elegante og markerede looks.

Historien om Divaderme

Divaderme er en international virksomhed, der i mere end 30 år har produceret naturlige skønhedsprodukter til professionelle kosmetologer og makeupartister over hele verden. Divaderme bliver udtænkt og udviklet i et laboratorie i Italien, hvor der kun bliver anvendt naturens fineste ingredienser. De unikke produkter er de første af sin slags, og virksomheden har haft stor succes over hele verden. I dag distribueres produkterne i mere 36 lande - og det anerkendte brand er endelig landet i Danmark.

Divaderme produkter

Divaderme kombinerer natur, teknologi og gamle skønhedshemmeligheder til at skabe overdådige vipper, strålende hud og markerede bryn. Divaderme-produkterne er produceret af rene, naturlige ingredienser, og virksomhedens kernefokus ligger på at skabe kosmetikprodukter af høj kvalitet, der samtidig plejer huden for et sundt og smukt look.

Divaderme bestsellere

Sortimentet dækker over mascaras, vippe- og brynforlængende fibre, udglattende serummer til huden samt meget mere. Nogle af de bedst sælgende produkter i serien er Lash Extender og Brow Extender. Lash Extender er en fiberbehandling, der effektivt opbygger vipperne, så de bliver både længere og mere fyldige. Fibrene lægger sig naturligt på vipperne og giver en øjeblikkelig forlængende effekt, der skaber dramatiske og elegante øjne. Brow Extender er øjenbrynsfarver i forskellige brune, grå og blonde nuancer. Øjenbrynsfarverne indeholder ligeledes små fibre, der på en og samme tid skaber markerede bryn samt styrker og plejer brynene.

Drømmer du om at bringe din indre diva frem, har Divaderme uden tvivl et produkt, der lader dig skabe et elegant og markeret look!

Besøg producentens hjemmeside: Divaderme