End Season Sale: Spar min. 20% på alt hudpleje - SHOP HER

Dove

Dove er en hudplejeproducent, der bestræber sig på at hjælpe enhver kvinde til at realisere den personlige skønhed. Doves sortiment tæller et hav af forskellige hudplejeprodukter, der løfter selvværet og gør skønhed til alles eje.
Historien bag Dove | De populære Dove produkter | De absolutte Dove bestsellere

19 produkt(er)

Beauty is for everyone

Dove er et internationalt brand, der for alvor har vundet indpas på markedet med sloganet: skønhed er for alle. Produkterne skaber en unik følelse af velvære og selvsikkerhed.

Historien bag Dove

Dove er et internationalt brand, der har fået massiv succes på verdensplan efter grundlæggelsen i 1955. Virksomheden har specialiseret sig i at skabe hudplejeprodukter, der giver en reel og mærkbar forskel, og filosofien bag brandet er at hjælpe alle kvinder med at realisere den personlige skønhed. I dag er Dove en international virksomhed, der ikke kun er anerkendt for produkterne, men også de populære kampagner, der har til formål at ændre opfattelsen af skønhed.

De populære Dove produkter

Doves sortiment tæller et hav af forskellige hudplejeprodukter, der løfter selvværdet og gør skønhed til alles eje. Serien består af plejeprodukter til både ansigt, krop, hænder og hår, der alle kan anvendes på daglig basis samt skaber fantastiske og mærkbare resultater. Dove er et unikt brand, der har mange års erfaring med at producere plejeprodukter, der faktisk gør en forskel – ikke kun på det ydre, men også det indre, hvorfor brandet er at finde i mange hjem verden over.

De absolutte Dove bestsellere

Et af de bedst sælgende produkter i serien er Dove Go Fresh Roll-On Deodorant Cucumber – en skøn deodorant, der giver huden et boost af energi. Deodoranten efterlader en skøn duft på huden, der er inspireret af naturen og beskytter desuden huden imod svedlugt i op til 48 timer. Et andet af Doves bedst sælgende produkter er Dove Original Roll-On Deodorant, der både plejer og beskytter huden imod sved og lugtgener i op til 48 timer, så den efterlades ren og velduftende.

Ønsker du at forkæle din hud med ekstra meget omsorg, er Doves fantastiske udvalg af virkningsfulde plejeprodukter uden tvivl det perfekte match for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Dove