eos

eos specialiserer sig i læbepomader og hudpleje, der udelukkende er baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Mest kendt er deres læbepomader i fantastiske smagsvarianter. I sortimentet indgår også håndcremer, bodylotions og barbercremer.

1 produkt(er)

Evolution of Smooth

eos specialiserer sig i personlige plejeprodukter, der er produceret af naturlige og økologiske ingredienser. De luksuriøse produkter kommer i et væld af fantastiske duftvarianter, så der findes en perfekt duft til alle.

Historien om eos

eos er et amerikansk brand, der blev grundlagt i 2006 af Brian Bradley. Virksomheden, der har hovedsæde i New York, specialiserer sig i personlig pleje, der udelukkende er baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Sortimentet dækker over en række produkter til dagligt brug, herunder plejende læbepomader og lipglosser i en pallette af fantastiske dufte, fugtgivende barbercremer samt hånd- og kropscremer i flot design. Alle produkterne er produceret i genbrugsemballage med stor omtanke for miljøet.

eos produkterne

I dag er eos blevet et anerkendt brand, der sælges både online og i mere end 30.000 butikker verden over. En af virksomhedens helt store mærkesager er ’breast cancer awareness’, hvor eos hvert år støtter velgørenhedsevents for brystkræft. eos lancerer limited edition sæt, hvor en del af overskuddet går til at støtte forskning i brystkræft. Derudover producerer virksomheden løbende produkter, der passer til tidens trends og til de skiftende årstider.

De førende eos bestsellere

De bedst sælgende produkter i serien er eos Lipbalm Blueberry Acai, eos Hand Lotion Fresh Flowers og eos Shave Cream Pomegranate Raspberry. Lipbalm Blueberry Acai er en plejende og blødgørende læbepomade med en skøn duft af blåbær. Læbepomaden er smækfyldt med vitaminer og antioxidanter, der tilfører masser af fugt til læberne samt efterlader dem med et markant sundere udseende. Hand Lotion Fresh Flowers er en nærende håndcreme, der blødgør huden, beskytter imod udtørring samt bevarer hudens naturlige elasticitet. Cremen er mild mod huden, så den kan bruges til alle hudtyper - selv til sart og irriteret hud. Sidst men ikke mindst er der den unikke Shave Cream Pomengranate Raspberry - en barbercreme, der kan bruges overalt på kroppen, og som ikke skummer op. Cremen er ekstremt fugtgivende, og den efterlader huden velplejet med en naturlig frisk glød.

eos perfekt til alle, der ønsker ekstra luksuriøse produkter med naturlige ingredienser og i fantastiske duftvarianter!

Besøg producentens hjemmeside: eos