Spar 20-30% på bl.a Madara, Ecooking, Youngblood & Lernberger Stafsing - SHOP HER

Escada

ESCADA er synonymt med mode og kvinder, der ønsker en mere luksuriøs tilværelse. Escadas perfumer er kendetegnet ved frisk frugtighed, enkelhed og en ydmyg tilbageholdenhed. De elegant designs og lækre parfumer er kendt og elsket over hele verden.

11 produkt(er)

ESCADA - sensuelt, feminint og moderne elegance

Som et af verdens førende luksusmærker står ESCADA for moderne elegance, cool glamour og sensuel femininitet. Mærket, der blev grundlagt i 1978 af Margaretha og Wolfgang Ley, giver en tydelig følelse af raffineret kvalitet, håndværk og kærlighed til detaljer.
ESCADA fortolket sine brandværdier på en ny, opdateret måde: cool glamour, sensuelt, feminint og moderne elegance er kendetegnene ved ESCADA-brandet. ESCADA-kvinden er naturligt tiltrukket af rampelyset og elsker en feminin og glamourøs, men alligevel frisk, moderne stil.

ESCADA - Sommerdufte

Hver sommer udkommer ESCADA med en ny parfumeduft, tilpasset sommeren, i en limited edition version.
Disse sommerdufte har gennem årene været en stor succes og beriger, år efter år, sortimentet af klassiske Escada dufte. Escadas sommerdufte er kendetegnet ved frisk frugtighed, enkelhed og en ydmyg tilbageholdenhed.

Escada Especially Escada

Escada Especially Escada EDP er en elegant og ultra feminin Eau De Parfume til hende, som er en floral duft af roser, der er kombineret med et friskt og tillokkende duft. Duften er inspireret af kvinden, som har en elegant og feminin udstråling. Hun kan lyse et helt rum op med hendes smil, og hun fremstår altid elskværdig og feminin. Forkæl dine sanser med en luksuriøs og mild duft af florale duftnoter.

Escada Flor Del Sol

Escada Flor Del Sol EDT er en varm og sommerlig Eau De Toilette til hende, som hylder sommerferiens frihed, frigjorte skema og nye venskaber, som opstår under den varme sommer sol. Duften er inspireret af de lange sommerferier, som er fyldt af frihed, selvstændighed, venskaber og minder. Tag på en sanseoplevelser med denne duft, og skab en magisk og uforglemmelig sommer. Send dine sanser på en lille solfyldt ferie med denne feminine og vanedannende duft, som emmer af sol, sommer og en eksotisk sommerferie i Mexico.

Escada Summer Festival

Escada Summer Festival EDT er en sanseoplevelse for livet i form af en Eau De Toilette til hende, som tager dig med på et floralt, feminint og frisk eventyr fuld af sommer og elektriske dufte. Parfumens inspireret af en gruppe af veninder, som lever deres liv fuld ud til en sommerfestival fuld af sommer, sol, glæde og fest. Duften inviterer dig til at leve hvert øjeblik af dit liv, som var det en fest. 
Lad duften inviterer dig og alle dine veninder til at genfinde jer selv med en fortryllende duft, der let kan blive din signaturduft til en magisk og uforglemmelig sommer.