Spar 25% på nøje udvalgte brands - SHOP HER

Foamie

21 produkt(er)

Forkæl hud, hår og miljøet

Med Foamie får du plejende produkter til din krop, dit hår og dit ansigt, som alle er faste sæbe bar, der reducerer brugen af plastik. Skån miljøet med Foamie’s 100% plastik fri produkter, der alle er veganske og formuleret uden unødvendige ingredienser, så du får det bedste af det bedste. Forkæl dig selv og miljøet med disse produkter, som er et miljøvenligt alternativ til dine normale skønhedsprodukter.

Revolutioner dit badeværelse med Foamie, der har et bredt udvalg af hår og hudplejeprodukter, som passer til dine personlig behov og ønsker, uden brug af plast.

Historien om Foamie

Foamie valgte i 2019 at være fuldstændig fri for plastik, ved at skabe et brand, der hverken brugte plastemballage eller mikroplast i deres produkter, for at skåne dig, din hud og ikke sidst miljøet. Hver Foamie bar erstatter brugen af op til 2 plastikflasker. Du for dermed mere produkt i et mere kompakt format. Dertil hjælper du også med at reducerer brugen af plastik, og der er allerede blevet sparet over 6,9 millioner plastikflasker, hvilket svarer til over 2,1 tons plastaffald. Reducerer brugen af plastik med Foamie.

Produkter til pleje fra top til tå

Foamie tilbyder et bredt sortiment af plejende produkter til pleje fra top til tå. Nyd de rensende shampooer, de plejende balsammer, de masserende kropssæber og mange andre produkter, der passer til dine behov og ønsker.

Hver sæbe bar er meget mere end bare en traditionel sæbe bar. Hver bar er nemlig utrolig koncentreret, og er unik designet med en særlig form, der både er ergonomisk og hjælper med at masserer hovedbunden eller kroppen. Der er forskellige former til hovedet, ansigtet og kroppen, således at du for den bedste brugeroplevelse i badet.

Alle Foamie’s produkter er formuleret uden sæbe, men med en pH-optimeret vaske aktiverede ingredienser, der hjælper med at balancerer huden med en hudvenlig pH-værdi.

Foamie Bestsellers

Forkæl dig selv med de skønne shampooer fra Foamie, der hver især er unik og tilpasset dine behov, uanset om du har skadet hår, sensitiv hovedbund, fint hår og meget mere.

Forkæl din sensitive hovedbund med “Foamie Shampoo Bar An Apple A Day For Sensitive Scalp”, der er en fast shampoo bar, som er let at masser ind i håret og hovedbunden, mens den renser og plejer håret med en anti-skæl effekt.

Besøg producentens hjemmeside: FOAMIE