Spar 20-30% på bl.a Madara, Ecooking, Youngblood & Lernberger Stafsing - SHOP HER

Gosh

Gosh Copenhagen er en af de største producenter inden for makeup. Virksomhedens grundsten bygger på, at udvikle og skabe top- kvalitetsprodukter og varemærker til fornuftige priser, med henblik på at opfylde behovet hos forbrugerne.

Filtreret efter

There are no products matching the selection.

Gosh Copenhages historie

Gosh Copenhagen er en ung og innovativ dansk virksomhed, der producerer dufte, makeup og kropsplejeprodukter. Gosh Copenhagen blev grundlagt i 1945 af Einer Tjellesen som en medicinalvirksomhed, men produktionen blev hurtigt udvidet til kosmetikindustrien. Det første produkt fra Gosh Copenhagen blev introduceret i 1979, hvilket viste sig, at være et rigtig godt strategisk træk. Inden for få år blev virksomheden forvandlet fra et agentur til en produktvirksomhed, der udelukkende koncentrerede sig om sit eget mærke. I midten af 1980’erne blev de første produkter fra Gosh Copenhagen eksporteret, og i starten af 1990’erne var mærket et stort, verdensomspændende produkt. Idag sælges der Gosh Copenhagen produkter i mere end 80 lande i hele verden.

Gosh Copenhagens produkter

Det brede produktsortiment gør det muligt for hver enkelt forbruger, at finde præcist det produkt, der matcher deres individuelle stil og ønsker. Dagens skønhedstrend er under konstant forandring, og innovation danner grundstenen i Gosh Copenhagen. Alle produkterne fra Gosh Copenhagen fremstilles ved hjælp af den seneste teknologi og viden. Et samarbejde med råvareleverandørerne sikrer, at kun de bedste kvalitetsprodukter videregives til forbrugerne. Virksomheden dedikere al sin energi til deres tre kerneværdier, som er kreativitet og innovation, kvalitetsprodukter, stærke brand og produktudvikling. Gosh Copenhagen’s mål med deres produkter er, at deres produkter skal være forbrugernes foretrukne valg.

Gosh Copenhagens bestsellers

Gosh Copenhagen’s produkter indeholder plejende, nordiske ingredienser, samt har så vidt muligt haft fokus på at holde deres produkter fri for parabener og parfume. Et af de bedst sælgende produkter i serien, må være det populære Gosh Brow Kit, som indeholder tre farver, samt pensel og spejl. Sættet er helt ideelt til den ultimative makeup til øjenbrynene, der giver et fejlfrit resultat hver gang. Lige i hælene kommer den populære og verdenskendte Gosh Mascara Rebel Eyes. Denne mascara er en volumengivende mascara, der fanger alle vipper og skaber derfor en flot vifteeffekt. Mascaraen har en intens, kulsort farve og er den perfekte mascara hvis man ønsker lange volumenfyldte vipper! Det sidste produkt der er for godt, til ikke blive nævnt er den skønne Gosh BB Cream All-in-one SPF15. BB Creamen er en farvet dagcreme, der giver huden et naturligt og jævnt look. Cremen udvisker fine linjer, samt beskytter mod solens udtørrende stråler med sin solfaktor 15.

Med Gosh Copenhagen finder du nemt et makeupprodukt, der matcher dig samt giver dig mulighed for at skabe et personligt og smukt look!

Besøg producentens hjemmeside: Gosh Copenhagen