Gucci

Gucci er et ikonisk brand, der producerer eksklusive, forførende parfumer indhyllet i luksuriøse flakoner, der skaber et elegant udtryk på badeværelset. Sortimentet tæller et hav af skønne dufte, der tilfører hverdagen et hint af luksus samt giver en følelse af selvsikkerhed.

10 produkt(er)

Say it with Gucci

Gucci er et internationalt kultbrand, der producerer lædervarer, tasker og parfumer i høj kvalitet. Det ikoniske Gucci sortiment appellerer til manden og kvinden, der ønsker et ekstra hint af luksus i hverdagen.

Historien bag Gucci

Det internationale kultbrand, Gucci, blev grundlagt i år 1921 af forretningsmanden Guccio Gucci, der, selvsagt, har lagt navn til det ikoniske brand. Guccio arbejdede i en årrække på det famøse og overdådige hotel, London Savoy Hotel, hvor han tilegnede sig ekstraordinær viden om den engelske overklasse, som han tog med sig hjem til sin fødeby, Firenze, i 1920’erne. Her – i den smukke og kunstneriske by i hjertet af Toscana – åbnede han den første Gucci butik med lædervarer og tasker, som blev produceret i allerhøjeste kvalitet. I dag består Gucci sortimentet af en række ikoniske produkter inklusiv en luksuriøs linje af parfumer, og for mange er Gucci synonym med tidløs elegance samt høj kvalitet.

De populære Gucci produkter

Gucci dækker over et bredt sortiment af eksklusive tasker, lædervarer og parfumer, der appellerer til den moderigtige mand og kvinde. De luksuriøse parfumer i sortimentet efterlader ikke blot en skøn og forførende duft på huden, men også en følelse af selvsikkerhed og uafhængighed. Parfumerne er specielt designet til manden eller kvinden, der ønsker at iføre sig mere end bare en duft. De unikke og karakteristiske Gucci-flakoner skaber et luksuriøst udtryk på badeværelset, mens væsken i de smukke flakoner forkæler sanserne og forfører omgivelserne.

De bedst sælgende Gucci produkter

Blandt Gucci’s absolutte bestsellere finder man Gucci Guilty Eau de Toilette og Gucci Guilty EAU Pour Homme. Gucci Guilty er klassisk parfume til kvinder, der efterlader en forførende og feminin duft på huden. Parfumen er inspireret af den unge og dristige kvinde, der er arkitekten bag sin egen skæbne, og duften varierer mellem varme og blide duftnoter. Gucci EAU Pour Homme er en eksklusiv Eau de Toilette til mænd, der efterlader en intens og maskulin duft på huden. Parfumen er beriget med duftnoter af forfriskende bergamotte og er indhyllet i luksus i form af en luksuriøs og dekorativ flakon, der skaber et elegant udtryk på badeværelset.

Ønsker du at iføre dig en luksuriøs duft, der giver dig en følelse af selvsikkerhed og uafhængighed, er Guccis parfumer uden tvivl det perfekte match for dig.