LUKSURIØSE JULEGAVER: Spar 25% på stylingredskaber - SHOP HER

Herbatint

2 produkt(er)

Herbatint Hårfarve – Det naturlige alternativ

Er du ved at være træt af din naturlige hårfarve? Er din naturlige farve falmet eller er du bare klar til at prøve noget nyt? Der er mange gode grunde til at give håret en omgang farve og her vil vi rigtig gerne anbefale Herbatint hårfarve. Du har sikkert hørt om Herbatint før og hvis ikke, så skal du bare læse videre her. Dette brand har fået stor succes fordi deres naturlige hårfarve er så god og ikke indeholder alverdens skadelige stoffer. Herbatint bliver nemlig fremstillet af naturlige ingredienser, så som krydderyrteekstrakter og vegetabilske proteiner. Farven indeholder ikke ammoniak, parabener, parfume eller resorcinol. Det er noget vi kan lide her hos Signatura, hvor vi er store fans af naturlige og effektive produkter. Herbatint tester aldrig på dyr, hvilket også er noget vi støtter i høj grad. Faktisk er de så gode at PETA certificerer dem – Så hvis du går op i natur, økologi og at være gode ved dyrene, så er Herbatint det helt rigtige valg. Herbatint Hårfarve giver en dyb, flot farve og en lækker naturlig glans. På grund af den naturlige formel er farven også utrolig skånsom. Der er næsten for meget af det gode!

Lidt historie bagom Herbatint

Herbatint hårfarve har eksisteret i mere end 40 år – Hvilket man må sige er ret så imponerende! Firmaet blev grundlagt af italienske Michel Albergo. Han havde igennem mange år været i lære hos en schweizisk herbalist, hvor igennem han fik en enorm viden om urter, planter og deres virkning. Denne viden brugte han blandt andet til at udvikle Herbatint hårfarve. Albergo var ikke fan af hvordan kemikalier dominerede skønhedsindustrien og derfor var han opsat på at udvikle mere naturlige alternativer. Det har han klaret rigtig godt og Herbatint var et af de første masseproducerede naturprodukter indenfor hårfarve. Det er noget af en bedrift, at skabe hårfarve der holder godt, dækker fantastisk og er skånsom – Uden at bruge de skadelige kemikalier som konkurrenternes produkter indeholder. Men det lykkedes og i dag sælges Herbatint i over 38 lande verden over. I produktionen af Herbatint hårfarve er der stor fokus på kvalitetskontrol, sikkerhed for forbrugeren og fabrikation der er skånsom for miljøet.

Skulle det være en ny hårfarve på tilbud?

Her på Signatura finder du ikke bare et lækkert udvalg af Herbatint hårfarve – Du finder den også på tilbud! Vi er nemlig store fans af gode og naturlige produkter. Dette brand er helt i toppen i den kategori og derfor har vi skruet ekstra op for nogen gode Herbatint tilbud. Hvis du står og drømmer om en ny hårfarve, så har du her et super effektivt og naturligt alternativ. Hvis du samtidig har problemer med allergi efter hårfarvning, så er Herbatint hårfarve hare et endnu bedre valg. Med topkarakter på Trustpilot ved du også at levering og service er i orden. Til sidst vil vi bare ønske dig en rigtig god dag og håbe du har forelsket dig i et af vores Herbatint tilbud.