Spar 25% på nøje udvalgte brands - SHOP HER

IDUN Minerals

1 til 36 af 177

Side

af 5

Side

af 5

Simply pure and clean

Med IDUN Minerals for du bæredygtig makeup der både er godt for dit velvære og miljøet. Skandinavisk skønhed med speciale i mineral makeup med et bredt sortiment med skønne produkter. IDUN Minerals skaber også bæredygtig hud- og hårpleje - for det fortjener du.

Historien bag IDUN Minerals

IDUN Minerals blev grundlagt i Sverige tilbage i 2011 i samarbejde med den berømte tv-person og forfatter Agneta Sjödin, for at sikre at budskabet omkring IDUN MInerals kerneværdier kom ud til alle, hvilket er miljø, natur og bæredygtighed.

IDUN Minerals produkterne

IDUN Minerals makeup serie er baseret på mineraler og beriget med de fineste og reneste ingredienser, hvilket bestyder at din makeup også går ind og plejer og nærer huden - det er jo helt fantastisk. I fremtiden skal al emballage fra IDUN Minerals gøres 100% bæredygtigt, for at gå hele vejen.

IDUN Minerals' bestsellere

Prøv vores bestseller fra IDUN Minerals der nemlig er IDUN Minerals Silfr Black Mascara 11 ml. Plej dine vipper samtidig med at du opnår et voluminøst look, med lange og fyldige vipper. Udover et smukt look beskyttes dine smukke vipper også.Drømmer du om rene og naturlige produkter, der både plejer og beskytter din hud hele dagen, så er IDUN Minerals det perfekte valg!

Besøg producentens hjemmeside: IDUN Minerals