Bestseller Haircare: Spar op til 30% - SHOP HER

IsaDora

Det svenske make-up brand, Isadora, lægger vægt på at skabe kompromisløse produkter, der er sikre at bruge. Isadoras øjenmakeup er oftalmologisk testet. Det betyder at øjenmakeuppen er testet af øjenspecialister, hvilket sikrer at makeuppen er sikker at bruge omkring øjnene.

1 til 36 af 204

Side

af 6

Side

af 6

Makeup der omfavner alles unikke skønhed

Isadora er et svensk brand, der i over 30 år af tilbudt skønne skønhedsprodukter, der har til formål at styrke og fremme alles unikke skønhed. Hos Isadora oplever du kvalitets produkter, der sætter dig, din kreativitet, din hud og dine ønsker i fokus med produkter af højeste kvalitet.

Nyd makeupprodukter der stemmer overens med Isadoras mange værdier og kriterier. Isadora sætter høje standarter for deres produkter, så du kan lege med din med makeup uden at du skal gå på kompromis med dine værdier eller kreativitet.

Historien om Isadora

Isadora startede i sverige i 1983 med den bærende ide om at makeup ikke er en luksusvarer for de få, men en måde at udtrykke sig selv på, som skulle være tilgængelig for alle. Idag er ideen den samme, dog med et bredere udvalg med strengere værdier. Oplev idag makeup af højeste kvalitet, der er produceret i Sverige, med en sekundær produktion i Schweiz.

Isadora’s værdier

Isadoras værdier danner en rød tråd gennem hele brandet fra produktudvikling til det færdige produkt. “Bevidst skønhed burde være sikker skønhed”, datter er tanken bag Isadora’s produkter, hvor de mener at alle skønhedsprodukter burde være sikkert for alle, såvel som let tilgængeligt for alle.

Klinisk testet:Din sundhed er første prioritet, så du er sikker, mens du bruger Isadora makeup. Derfor gennemgår alle produkter omstændige klinisk test for at overholde regler fra US Food and Drug Administration, EU direktiver og Japanske regulationer. Hver test er fortaget i forhold til produktets intention, og den færdige formel er altid testet af et testpanel af mennesker før det frigives på markedet.

Total gennemsigtighed og produkt sikkerhed: Hos Isadora tror de at total gennemsigtighed for alle produkter sikre det mest sikre produkt for dig. Derfor angives alle ingredienser på indpakningen, så du altid får den fulde information til at tage den rigtige beslutning for dig. Dertil er alle øjen- og læbeprodukter dækket af plastik dække, som sikre at du er den første der åbner produktet.

Oftalmologisk testet: Alle øjenprodukter er oftalmologisk testet, hvilket betyder at de har været testet af socialister til at sikre at produkterne er sikre at bruge omkring øjnene og det sensitive øjenområde. Alle Isadora’s øjenprodukter, som mascara, øjenskygge, eyeliner og lignende kan dermed sikker bruges af dig, der bærer kontaktlinser, briller eller har sensitive øjne.

Veganske serier: Isadora stræber altid efter at blive bedre. Derfor prøver de at bruge syntetiske eller vegetabilske mulighede frem for animalske, hvor end det giver mening. Dette har resulteret i en serie af vegnaske produkter, hvor der hele tiden tilføjes nye produkter. Denne veganske serie er formuleret unde animalske relaterede ingredienser, såsom bivoks, karmin/CI 75470, honning, keratin og lanolin.

Produkter fra Isadora

Isadora har idag en lang række af makeupprodukter til alt fra øjne, ansigt, læber og negle, som giver dig en lang række af muligheder og kombinationer til at udtrykke din personlighed. Nyd en skøn og ensartet hudtone med en af Isadora’s mange foundations, der har varierede dækkeevne fra let til intens, samt har skønne effekter, som 2-i-1 concealer og foundation i en, 24 timers brug, der holder gennem træning, vand og sved og meget mere. Slip kreativiteten løs med skønne produkter fra Isadora hvis øjen-, læbe og negleprodukter, kommer i en bred variation af farver.

Besøg producentens hjemmeside: Isadora