Jimmy Choo

1 produkt(er)

Jimmy Choo Parfume – En modeskaber går til duftene

Du har helt sikkert stødt på Jimmy Choo på et eller andet tidspunkt? Nej? Jamen det skal du slet ikke være ked af, vi skal nok sætte dig ind i tingene! Den gode Jimmy har i mange år skabt mode til eliten og er kendt som en af verdens dygtigste skodesignere. I 2011 kastede han sig heldigvis også over duftene og Jimmy Choo parfume er siden blevet lidt af en sensation. Det forstår vi godt her hos Signatura, det er nemlig nogen dufte der virkelig siger spar 2. Parfume fra Jimmy Choo er perfekt til dem der virkelig går op i god stil. Kender du sådan en person? Så er en Choo duft en virkelig god gaveide. Det er endda Kit Harrington (måske bedre kendt som John Snow fra Game of Thrones), der ligger ansigt til Jimmy Choo Man parfumen. Det kan godt være John Snow ikke ved så meget, men her viser han altså at han har forstand på gode dufte! Lyder det som noget for dig, så er det bare med at bestille hjem i dag.

Lær lidt mere om parfume fra Jimmy Choo

En god duft er altid godt, men at få lidt historie med i købet er endnu bedre. Information er magt, det er der hvis en eller anden der har sagt. Men til sagen! Jimmy Choo blev født i 1961 i Malaysia. Han var søn af en skomager og lærte håndværket af sin far. Jimmy viste stort talent og i 1970’erne tog han til London for at studere. Han blev ved med at lave sko (og det stadig disse sko som han er mest kendt for, selvom Jimmy Choo perfume også er blevet et hit). Lady Diane blev kunde hos skomageren og derefter gik det hurtigt. Han lavede dog alle sine sko i hånden og kunne derfor kun lave omkring 20 om ugen. Han har siden arbejdet sammen med store firmaer og sat system i produktionen. Brandet er altså vokset rigtig meget og man kan virkelig kalde det for en rags-to-riches historie. Lidt af den historie kan du selvfølgelig føle på egen krop med en Jimmy Choo parfume!

Kunne du bruge en ny lækker duft?

Så er en Jimmy Choo parfume altså et helt perfekt valg. Og ved du hvad der gør det endnu bedre? Du finder selvfølgelig de gode duft til en god pris på Signatura. Faktisk er vi ret stolte af vores Jimmy Choo parfume tilbud – Men vi har altså også meget andet godt på lager. For det ikke skal være løgn, så finder du over 5000 forskellige produkter på vores virtuelle hylder. Den rigtige pris er selvfølgelig ikke nok, service og levering skal også være i orden. Heldigvis er der også styr på disse ting hos os (med topkarakter på Trustpilot er det ikke bare noget vi siger). Hvad siger du? Er du blev forelsket i et af vores Jimmy Choo parfume tilbud? Så er det bare med at putte det i kurven – Så har du den nemlig inde af døren inden længe.