John Frieda

1 til 36 af 48

John Frieda Sheer Blonde

Sheer Blonde er en uundværlig serie for både naturlige, farvede og highlightede blondiner. Serien har produkter der henvender sig specifikt til dit behov, om du vil være endnu lysere, passe på dit farvede hår eller virkelig fremhæve dine highlights – John Frieda got you covered! Sheer Blonde serien er utrolig populær verden over, og vi er kanon glade for at have fået den som en del af vores sortiment. Signatura stræber efter de bedste produkter og elsker at give dem videre til vores kunder til en super pris – Det kan vi virkelig med John Frieda Sheer Blonde Serien!

John Frieda Frizz Ease

Frizz Ease serien er fyldt med populære produkter, til dig der gerne vil have styr på dit krøllede hår. Mange døjer desværre med ustyrlige, viltre og krusede krøller – og det er super ærgerligt når naturlige krøller jo er en gave fra oven. Heldigvis har John Frieda Frizz Ease massevis af shampoo, balsam og hårkure der kan få det bedste frem i dine krøllede lokker. Frizz Ease Dream Curls Shampoo og Balsam er et populært valg blandt den krøllede del af befolkningen og det vil du også forstå når du ser resultatet.

John Frieda Shampoo og Balsam

John Frieda er kendt for at producere shampoo og balsam der hænger virkelig godt sammen. Ved at bruge komplimenterende produkter sammen, får du et resultat der er bedre end hvad hvert enkelt produkt yder selv. Både i Frizz Ease, Sheer Blond, Brilliant Brunette og Luxurious Volume serierne finder du John Frieda Shampoo og Balsam der går hånd i hånd for at skabe mærkbare resultater.