Læsø Saltcare

Læsø Saltcare er eksklusivt dansk mærke, som har fokus på at bruge restlagen fra det berømte Læsø Salt. Produkterne er fri for farvestoffer, parfume og parabener. Sortimentet fra Læsø Saltcare indeholder hud og hårplejeprodukter.

2 produkt(er)

Effektive og skønne hud- og hårplejeprodukter til den kvalitetsbevidste

Læsø Saltcare er nyt eksklusivt dansk mærke, som har fokus på at bruge restlagen fra det berømte Læsø Salt. Produkterne er fri for farvestoffer, parfume og parabener. Sortimentet fra Læsø Saltcare er både hud og hårplejeprodukter.

Historien bag Læse Saltcare

Læsø Saltsyderi så dagens lys i 1991, som et historisk værksted for arbejdsløse unge fra Læsø Produktionsskole. Baggrunden var en række arkæologiske udgravninger på Læsø, hvor man havde fundet rester efter middelalderens saltsydehytter. I 2004 blev produktionsskolen nedlagt, idet den havde overflødiggjort sig selv. På det tidspunkt kunne Læsø Saltsyderi nemlig bære sig selv økonomisk, og man kunne herefter tilbyde faste jobs. Læsø Saltcare har siden 2005 været aktieselskab, som ejes af Læsø Fonden. Aktierne er ikke omsættelige og Læsø Fonden blev stiftet som en erhvervsdrivende fond for – som moderselskab – at drive Læsø Salt A/S og Læsø Kur ApS. Læsøs borgmester er til enhver tid forman for Læsø Fonden.

Om produkterne

Læsø Saltcare har i samarbejde med farmaceuter og dermatologer udviklet en hud – og hårplejeserie, Læsø Saltcare. Der er lagt vægt på at lave så skånsomme præparater som muligt. Produkterne fra Læsø Saltcare indeholder hverken farvestoffer, parfume eller parabener. Produkterne er derfor også velegnet til de fleste hudtyper, ikke mindst til tør, rød og skællende hud. Ideen til denne hud- og hårplejeserie fik Læsø Saltcare efter at have hørt om saltsydningen på Læsø. De var ikke i tvivl om, at man må kunne anvende restvandet til en hudplejeserie. Læsø Saltcare har udviklet en række produkter, hvor den vigtigste ingrediens er den salte mineralholdige restlage fra saltsyderiet. Når man anvender produkterne fra Læsø Saltcare, kan man nyde effekten af saltets gode virkning på huden. Man kan måske nikke genkendende til følelsen af velvære, efter en svømmetur i de klare salte bølger – huden efterlades blød og lækker og alle de tørre røde pletter forsvinder som dug for solen.

Læsø Saltcare bestsellers

Læsø Saltcare er for få år begyndt, at producere hud og hårplejeprodukter. Derfor findes der ikke mange produkter på markedet endnu, men der har allerede været flere kunder som har fundet deres favoritter blandt Læsø Saltcare's produkter. Her er det især deres cremer, som har en utrolig effektiv virkning på huden. Det både Læsø Saltcare Body Lotion, samt Læsø Saltcare Creme efterlader huden silkeblød og giver den nødvendige fugt til huden.

Ønsker du effektive og lækre hud- og hårplejeprodukter, så er Læsø Saltcare produkter helt klart noget for dig.

Besøg producentens hjemmeside: Læsø Saltcare