Lancôme

Lancôme er et internationalt brand, der producerer high-end skønhedsprodukter til kvinder. Den franske oprindelse giver brandet et eksklusivt format, hvilket afspejler sig i produkterne i sortimentet, der giver en unik følelse af selvsikkerhed.

13 produkt(er)

Beauty with an unmistakably French accent

Lancôme er et fransk brand, der emmer af eksklusivitet. Sortimentet består af fortryllende parfumer, kosmetik og hudpleje. Lancôme er banebrydende inden for skønhedsverden og har siden opstarten i 1935 taget verden med storm.

Historien bag Lancôme

Lancôme er et fransk brand, der blev etableret i 1935 af de to franskmænd, Guillaume d’Ornano og Armand Petitjean. Det franske brand er inspireret af Lancosme skoven, der ligger i hjertet af Frankrig, og rosen - Lancômes symbol - er således inspireret af de smukke roser, der vokser i det fortryllende område, der har lagt navn til det, i dag, berømte brand. Lancôme er et af de brands, der har formået at vinde ind på markedet for skønhedsprodukter trods hård konkurrence og kræsne forbrugere, og produkterne fra det eksklusive sortiment er således at finde på hylderne i nogle af verdens mest anerkendte kosmetikhuse.

Lancôme produkterne

I 1935 - kort efter opstart - kom de første fem Lancôme parfumer på markedet, og sidenhen er der kommet mange flere til. Fælles for Lancôme parfumerne er, at de emmer af eksklusivitet, og at de tiltrækker stor opmærksomhed blandt Hollywoods elite. I dag består Lancôme sortimentet af mere end blot fortryllende parfumer; også et bredt udvalg af kosmetik og hudpleje fremgår af den imponerende produktliste, der kan tryllebinde enhver kvindelig sjæl.

Lancôme bestsellere

Det bedst sælgende produkt i Lancômes sortiment er den berømte Eau de Parfum med navnet La Vie est Belle. Parfumen har en intens, sofistikeret duft, der er inspireret af den sprudlende kvinde. Det er ikke kun duften, der forfører sanserne, men også flakonen er et fryd for øjet. Lige i hælene på Lancôme La Vie est Belle kommer den ikoniske Hypnôse Mascara, der giver vipperne masser af volumen ved første strøg. Mascaraen bygger på en unik formel, der hverken drysser, klumper eller tværer ud, og den sikrer derfor et langtidsholdbart resultat. På den lange liste over populære Lancôme-produkter finder man også Lancôme Galatéis Douceur Make-Up Remover - en blid rensemælk, der nænsomt fjerner makeup og urenheder fra hudens overflade i ét trin.

Med Lancômes eksklusive sortiment får du en lang række skønhedsprodukter, der lader dig udtrykke din personlige stil.

Besøg producentens hjemmeside: Lancôme