L'Occitane

7 produkt(er)

L'Occitane - franske naturprodukter

Manden bag L'Occitane - Olivier Baussan - havde en klar idé, da han i 1976 opstartede virksomheden. L'Occitane skulle være naturprodukter baseret på de gode planter fra Provence i Frankrig. Derfor begyndte han i 1976 med at producere sæber med lavendel, den karakteristiske duft af Sydfrankrig og symbol for hele Provence. Det blev startskuddet til en lang række nye produkter, som nu breder sig fra parfumer til håndcremer til anti-age produkter. Fælles for dem alle er, at ingredienserne er nøje udvalgte og altid med naturen i fokus.

Lokale produkter

Mange af hovedingredienserne har sin oprindelse i Sydfrankrig. Mandelolien udvindes fra blomster fra over 10.000 træer plantet omkring Valensole, evighedsblomsten (immortelle) dyrkes på Korsika, hvor der er anlagt marker med den lille blomst, for ikke at drive rovdrift på naturen. Lavendel er kendetegnet for hele Provence, hvor de mange marker og vilde planter fylder landskabet sammen med den friske citronverbena - her har L'Occitane aftaler med de lokale landmænd. Vi har selvfølgelig de mange forskellige varianter, så du kan købe din foretrukne duft uanset, om du vil have den mere friske citrusduft, den søde duft af roser eller den velkendte og beroligende duft af lavendel.

Den fantastiske sheasmør - få den Fairtrade hos L'Occitane

I sin jagt på nye ingredienser kom Olivier Baussan også forbi Burkina Faso, hvor han opdagede shea. Sheasmør er kendt for sine fantastiske helende egenskaber, UV-beskyttende og fugtende effekt. Derfor har sheasmør været en af de primære ingredienser i mange af L'Occitane's produkter siden 1980. Og Olivier Baussan gør alt hvad han kan for at støtte de lokale kvinders produktion af dette vidundermiddel. Derfor har L'Occitane skabt et samarbejde, hvor de handler direkte med kvinder i Burkina Faso og samtidig sørger for kvinders uddannelse i netop Burkina Faso. Resultatet er over 15.000 ansatte, der udelukkende arbejder med produktion og forarbejdelsen af sheasmør under fantastiske vilkår.

Find de mest populære L'Occitane produkter hos Signatura

Vi har selvfølgelig de bedst sælgende produkter fra L'Occitane, så du kan opleve den skønne effekt. Køb blandt andet L'Occitane Shea Hand Cream eller den fantastiske anti-age Immortelle Divine Cream, der holder rynkerne tilbage. Vi sælger alle produkterne til super priser, så du selv kan opleve de fantastiske egenskaber uden selv at skulle tage turen til Burkina Faso eller Sydfrankrig.

Og de lave priser finder du selvfølgelig på alle vores produkter - så du kan roligt kigge i vores andre kategorier og finde din foretrukne shampoo, parfume, body lotion eller hvad du lige står og mangler. Vi lover god kundeservice og hurtig levering, så du har pakkerne hurtigst muligt. Og er du i tvivl kan du svinge forbi Trustpilot eller Facebook og læse en anmeldelse eller to, der forhåbentligt kan overbevise dig om, at Signatura skal være din foretrukne leverandør af skønhedsprodukter og parfumer.