Fall Favorites: Spar op til 40% - SHOP HER

L'Oréal Paris

L’Oréal Paris er en af verdens største producenter af kosmetik- og skønhedsprodukter. L’Oréal Paris består af en række mascaras og makeupprodukter, der skaber personlige samt smukke looks.

1 til 36 af 48

Side

af 2

Side

af 2

Because you’re worth it

L’Oréal er en af verdens største producenter inden for hårpleje, hårfarve, hudpleje og kosmetik. Virksomhedens grundsten bygger på at skabe produkter, der gør det muligt for alle at udtrykke deres personlighed.

L’Oréals historie

Historien bag L’Oréal Professionel starter i 1907, hvor franskmanden Eugène Schueller udviklede en innovativ hårfarve-formel, der blev starten på brandet. Hårfarven blev markedsført til de professionelle frisører i Paris, der blev så begejstrede, at Eugène besluttede sig for at oprette virksomheden L’Oréal Professionel i 1909.

De populære L’Oréal produkter

Virksomheden dedikerer al sin energi udelukkende til en kerneværdi, nemlig skønhed. L’Oréal har produkter inden for hårpleje, hårfarve, hudpleje og makeup, hvor grundprincipperne bygger på forskning og innovation. I dag dækker virksomhedens forskningsafdelinger over 3800 medarbejdere, der alle sørger for, at L’Oréals produkter er af høj kvalitet, møder individets behov, følger tidens trends samt er tilgængelige for alle.

L’Oréal Paris’ bestsellere

L’Oréal Paris’ fantastiske produkter er testet og godkendt af professionelle makeupartister. Et af de bedst sælgende produkter i serien er L’Oréal Volume Million Lashes Mascara - en volumengivende mascara, der skaber fyldige vipper ved første strøg. Mascaraen sørger for, at vipperne synes 3 gange så fyldige for et flot, intenst look. Et andet populært produkt er LOréal False Lash Architect Mascara. Mascaraen er beriget med et hav af fibre, der giver masser af længde og volumen til vipperne samt adskiller dem for en flot vifteeffekt. Sidst men ikke mindst ligger L’Oréal Mega Volume Miss Manga Mascara også blandt L’Oréal Paris’ bestsellere. Miss Manga er en ekstra volumengivende mascara, der giver et intenst og markeret look, der holder hele dagen igennem.

Med L’Oréal Paris finder du nemt et makeupprodukt, der matcher dig samt giver dig mulighed for at skabe et personligt og smukt look!

Besøg producentens hjemmeside: L'Oréal Paris