Fall Favorites: Spar op til 40% - SHOP HER

Miqura Care

Filosofien bag Miqura Care er at skabe revolutionerende hudplejeprodukter baseret på Skandinaviens kvalitetsbevidsthed og Asiens visdom. Miqura Care sortimentet dækker over effektive hudplejeprodukter, der sikrer perfekt hud.

34 produkt(er)

Asiens visdom. Skandinaviens enkelthed. Effektivt og nemt.

Miqura Care er dansk producent af hudplejeprodukter, der alle er skabt på baggrund af Asiens visdom. Produktsortimentet er baseret på naturlige ingredienser, der gør underværker for huden.

Historien om Miqura Care

Miqura Care er et dansk brand, der blev grundlagt i 2015 af Elsemarie Østergaard. Elsemarie har en stor passion for naturlige og revolutionerende skønhedsprodukter - hvilket er et område, der altid har haft hendes interessere. Elsemarie har desuden en baggrund som kosmetolog, hvilket giver hende et godt kendskab til de forskellige hudtyper samt deres behov. Inspirationen til det unikke danske brand Miqura Care kommer fra Asiens visdom blandet med Skandinaviens enkelthed. Miqura Care ønsker at skabe synlige resultater samt gøre en forskel for hudens velvære.

De naturlige Miqura Care produkter

Miqura Care består af et lille produktsortiment med naturlige hudplejeprodukter, der er nemme at anvende samt giver forbrugeren den ønskede virkning. De eksklusive naturprodukter er miljøbevidste samt baseret på ren silke, der sikrer det ypperste for huden. Produktsortimentet består blandt andet af silkecocoons, silkebaserede rensesvampe, genopbyggende silkeserum samt øjenmasker og fugtgivende ansigtsmasker.

Miqura Care bestsellere

Blandt Miqura Cares bedst sælgende produkter finder man Miqura Care Peel Me Facial Tips skarpt efterfulgt af Miqura Care Rebuild Me Intensive Essence. Peel Me Facial Tips er unikke silkecocoons, der er spundet af silkelarver. De effektive cocoons giver huden en skånsom peeling samt modvirker fine linjer og rynker i huden. Rebuild Me Intensive Essence er et styrkende silkeserum, der reparerer huden i dybden. Serummet er baseret på silkeproteiner, der samtidig reducerer pigmentfejl og øger hudens kollagenproduktion.

Ønsker du en flot og forbedret hudstruktur, er de unikke silkeprodukter fra Miqura Care det ideelle valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Miqura Care