Narciso Rodriguez

Brandet Narciso Rodriguez forbinder man dét straks med elegance, rene linjer, simpelt og lækkert design. Narciso Rodriguez har et stort udvalg af eksklusive og skønne parfumer til enhver smag.

5 produkt(er)

Ren amerikansk elegance

Når man hører om brandet Narciso Rodriguez forbinder man dét straks med elegance, rene linjer, simpelt og lækkert design. Narciso Rodriguez har om nogen formået, at lade det simple design være eksklusivt i sig selv. Netop det simple, og eksklusivitet er nogle af de ord der beskriver Narciso Rodriguez parfumer.

Historien bag Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez er en amerikansk modedesigner, som blev født i New Jersey i 1961. Rodriguez studerede mode på den kendte skole Parsons School of Design i New York. I hans tidlige arbejdsliv, arbejdede hans som freelancer for diverse modevirksomheder rundt i New York. Han har både arbejdet hos Anne Klein (daværende direktør Donna Karan), samt hos Calvin Klein. I 1995 var året hvor Rodriguez fik stor succes verden over - han var både design direktør hos TSE i New York og hos Cerruti i Paris. I disse år blev han også kendt for at designe den velkendte brudekjole til sin gode ven, Carolyn Bessette, som skulle giftes med John Kennedy Jr. Alt denne succes ledte til skabelsen af brandet Narciso Rodriguez, som udgav sin første kollektion i 1997. I 1997 vandt han prisen for “Best New Designer fra Vogue og Council of Fashion Designers of America.”

De populære Narciso Rodriguez produkter

I 2003 lancerede Narciso Rodriguez sin første parfume til kvinder, og i 2007 lancerede hans den første parfume til mænd. Narciso Rodriguez er et kæmpe brand, der hurtigt forbindes med elegance, rene linjer og et lækkert stilfuldt design. Narciso Rodriguez har formået at brande sig selv, og lade det enkelte tale for sig selv, og har gjort det enkelte design eksklusivt i sig selv. De skønne og populære parfumer fra Narciso Rodriguez emmer af eksklusivitet , og med en serie der henvender sig til både mænd og kvinder, er der et bredt sortiment af parfumer til enhver anledning.

De bedst sælgende Narciso Rodriguez produkter

Parfumerne fra Narciso Rodriguez er ægte klassikere, både når man ser på flakonernes design og de forskellige duftnoter i parfumerne. Hver eneste parfume emmer af lidenskab. En af de helt klare favoritter er uden tvivl Narciso Rodriguez “For Her”, som har et klart budskab om hans holdning til hvad en parfume skal kunne. Parfumen har en energisk og frisk duft, der giver en følelse af elegance og sensuelle undertoner. Lige i hælene kommer den velkendte parfume “Narciso” , der er en feminin, varm og forførende duft. Duften har noter af cedertræ, et hjerte af musk, samt topnoter af gardenia og bulgarsk rose. Parfumen har en kontrastfuld og forførende duft. Ønsker du at iføre dig en klassisk, elegant duft, der giver dig en følelse af selvsikkerhed og styrke, er Narciso Rodriguez’s parfumer uden tvivl det perfekte match til dig.

Besøg producentens hjemmeside: Narciso Rodriguez