Conscious Beauty: Spar op til 30% - SHOP HER

ONE

ONE er en serie af eksklusive styling- produkter, der er skabt af professionelle frisører. De populære ONE-produkter er alle frie for parabener, og sortimentet dækker bl.a. hårpudder, gelé, serum og hårvoks.

5 produkt(er)

Ekstra luksus i hverdagen

ONE er en serie hårprodukter, der er skabt af professionelle frisører for at imødekomme forbrugernes behov om anvendelige og stilrene stylingprodukter.

Historien om ONE

ONE er en serie professionelle hårprodukter, der blev lanceret af Design Professionel i 2011. Design Professionel er et selskab, der blev stiftet i 1981 af en række frisørmestre fra Jylland og Fyn, der ønskede at kunne tilbyde deres medlemmer professionelle hårprodukter til en lavere pris og af en højere kvalitet.

ONE Produkterne

Da Design Professionel er stiftet af frisører, er deres produkter udviklet ud fra en filosofi om ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Dette mærker man tydeligt, når man får et hårprodukt fra ONE i hånden. De lækre produkter kommer i et stilrent design og med en høj kvalitet, der gør dem nemme at arbejde med. Serien blev lanceret på baggrund af frisørernes ønske om at få en forbedret udgave af allerede eksisterende produkter, som ikke helt levede op til deres forventninger. I sammenslutning med frisørerne blev ONE-serien til.

De førende ONE bestsellere

ONE er det bedste af det bedste inden for hårprodukter, designet af danskere og produceret i Australien. Et af de bedst sælgende produkter i serien er ONE Wax - en professional hårvoks der kombinerer et stærkt hold med en blød voks, der er nem og lækker at arbejde med. Cremevoksen blev til ud fra frisørernes ønske om at få en hårvoks, der var kraftigt afstivende, men som samtidig kunne restyles i løbet af dagen, og som havde en behagelig duft.

Hårprodukterne fra ONE er desuden parabenefri og kan anvendes af alle, der ønsker lidt ekstra luksus i hverdagen!