End Season Sale: Spar min. 20% på alt hudpleje - SHOP HER

Pudderdåserne

Pudderdåserne er et hudpleje brand, der dækker over effektive og parfumefrie produkter. Kvinderne bag Helene Randløv og Katja Moikjær, der med deres ekspertviden fra der skønhedsblog Pudderdåserne.dk, har skabt et unikt skønhedsunivers, med deres kærlighed for personlig pleje.

1 til 36 af 40

Side

af 2

Side

af 2

Effektiv dansk hudpleje


Kvinderne bag Danmarks kritiske skønhedsblog, Pudderdåserne.dk har udviklet det unikke brand Pudderdåserne. De to dygtige og entusiastiske kvinder har længe haft en stor passion for skønhedsuniverset og har med deres mange års erfaring og al deres viden udviklet en helt unik hudpleje serie. Pudderdåsernes sortiment dækker over effektive, parfumefrie produkter til både ansigt og krop, der sikre dig en god hudplejerutine hver dag!


Historien bag Pudderdåserne

Bag brandet Pudderdåserne har vi de to dygtige kvinder
Helene Randløv Hansson og Katja Moikjær, der driver Danmarks største skønhedsblog, Pudderdåserne.dk. På deres skønhedsblog finder du gode råd, anmeldelser inspiration, makeup guides og meget mere, og de har på den måde kunne producere de bedste produkter til netop din hud! Tilbage i 2014 kom de første 5 produkter fra Pudderdåserne på markedet og siden da er der sket meget. Sortimentet er vokset til en bred serie er parfumefrie og effektive hudpleje produkter. Pudderdåserne er velegnet til både mænd, kvinder og børn. Plej både ansigt og krop med Pudderdåserne./p>


Must-haves fra Pudderdåserne


Pudderdåserne har fokus på effektivitet og høje koncentrationer af ingredienser med dokumenteret effekt, med et sortiment der er helt uden parfume. Visionen med deres hudpleje brand, var at skabe enkle, men effektive produkter, der gør hudplejerutinen nem og simpel. Med Pudderdåsernes store produktkendskab og viden indenfor området har de kunne stable et hel unikt hudpleje brand på benene. Du kan finde alt du skal bruge til at opnå smuk og velplejet hud med Pudderdåsernes dybe og brede sortiment - kom dine problemer til livs med effektiv hudpleje til alle hudtyper. I sortimentet findes rens, makeupfjerner, sæbe, peelinger, serum, ansigtsolie, fodcreme, kropscreme, ansigtscreme, anti-age hudpleje, solcreme, salve og sågar kosttilskud, der bidrager til at pleje huden med de rette mineraler og vitaminer indefra./p>


Pudderdåserne bestsellere


Med et så bredt og fantastisk sortiment af hudpleje, undre det ingen at Pudderdåserne hurtigt blev populære. Der er dog et produkt fra Pudderdåserne der har taget en klar førsteplads - det er nemlig serummet Pudderdåserne Niacinamid 10%. Med et højt koncentrat af Niacinamid og B3-vitamin i produktet, er det muligt at reducere pigmentering, minimere rødme samt give en markant finere hud med pænere porer og en mere ensartet hudtone - Niacinamid 10% kan (næsten) alt.
Derudover gemmer der også et must-have og en bestseller i blandt alle de fantastiske produkter fra Pudderdåserne. At pleje sin hud har aldrig været nemmere, end med Pudderdåserne Alt I En Creme. Cremen er velegnet til både kvinder, mænd og børn og kan bruges som håndcreme, ansigtscreme eller til kroppen. Alt I En Creme dækker et utal af behov, såsom at tilføre en masse fugt til huden, samtidig med at huden beskyttes.


Ønsker du virkningsfulde og parfumefrie hudplejeprodukter, med eksperter i front, er hudplejeserien fra Pudderdåserne det perfekte valg til dig.