Spar min. 25% på hårpleje - Shop her

Renati

4 produkt(er)

Professional hair products

Renati er et anerkendt brand, der er verdenskendt for hårvokse af professionel kvalitet. Alle stylingprodukter fra Renati er parabenefri og udviklet med hensyn til miljøet.

Historien om Renati

Renati blev grundlagt af topfrisør Terence Renati, som ønskede at skabe professionelle stylingprodukter med den kvalitetsbevidste mand som målgruppe. Renatis hårvokse blev hurtigt en stor succes, og især i Skandinavien lå de snart blandt de mest solgte vokse. Siden hen har Renati udvidet deres sortiment med hårvokse, shampooer og conditionere. Produktporteføljen indeholder et bredt sortiment, som er i konstant udvikling.

Renati produkterne

Alle Renati-produkter udvikles i Australien ud fra en idé af Terence Renati, og han er en del af skabelsesprocessen helt fra start til slut. Renati skaber udelukkende kvalitetsprodukter med australske samt europæiske ingredienser, og de arbejder altid ud fra en miljøvenlig filosofi. Uanset om man kigger på en hårvoks, shampoo eller balsam fra Renati, vil den være fri for parabener og al emballage kan genanvendes. Renati er desuden imod dyreforsøg, hvorfor ingen af deres produkter er testet på dyr.

Renati bestsellere

Renatis stylingprodukter er kendt verden over for deres altid høje kvalitet. Blandt de bedst sælgende og mest populære produkter finder man Straight Hold Glaze - en formbar hårvoks med medium hold, der giver glans samt reducerer krus. En anden Renati-bestseller er Rock Hard, en blød hårvoks med kraftigt hold, der holder frisuren på plads dagen igennem samt giver en mat finish.

Drømmer du om uanede stylingmuligheder samt hårprodukter, der altid holder, hvad de lover, er Renatis hårvokse det perfekte valg for dig!

Besøg producentens hjemmeside: Renati