Schwarzkopf OSIS+

Schwarzkopf OSIS+ er en serie stylingprodukter, der sikrer flotte og holdbare frisurer. Schwarzkopf OSIS+ dækker bl.a. hårsprays, hårpuddere, tør- shampooer, krøllecreme og hårvokse, der alle efterlader en perfekt finish.

33 produkt(er)

A passion for hair

Schwarzkopf har i et århundrede revolutioneret hårindustrien og skabt unikke stylingprodukter samt effektive plejeserier.

Historien om Schwarzkopf OSIS+

Schwarzkopf er et prisvindende brand med over 100 års erfaring i at skabe plejeprodukter og stylingprodukter til professionelt brug. Historien om Schwarzkopf begynder i Berlin i 1898. Kemikeren Hans Schwarzkopf åbner en lille butik, hvor han sælger kosmetik, skønhedsartikler og parfume. I 1927 gør Hans Schwarzkopf en banebrydende opdagelse og opfinder verdens første flydende shampoo. I de efterfølgende år revolutionerer han hårindustrien med bl.a. hårfarver til hjemmebrug. Schwarzkopf er den dag i dag et nyskabende og innovativt brand, der konstant afprøver nye grænser og teknologier.

Schwarzkopf OSIS+ produkterne

Kvalitet, ekspertise og innovation er de tre grundsten, som Schwarzkopf OSIS+ bygger på. Schwarzkopf afprøver løbende nye miljøvenlige og bæredygtige tiltag og har vundet op til flere priser på baggrund af deres troværdige og anerkendte brand. Schwarzkopf OSIS+ har et stærkt samarbejde med professionelle frisører og stylister, og igennem en fælles passion for hår skabes kvalitetsprodukter, der kan bruges af alle.

Schwarzkopf OSIS+ sortimentet

Schwarzkopf producerer en lang række forskellige produktserier med hvert deres unikke fokus. Schwarzkopf OSIS+ er en serie stylingprodukter, der sikrer en flot og holdbar frisure hele dagen igennem. Serien består af forskellige hårsprays, vådlakker, hårpudder, tørshampoo, gelé, krøllecreme, hårvoks, glansspray og hårskum, der efterlader en flot finish.

De bedst sælgende OSIS+ produkter

To af de bedst sælgende produkter er Schwarzkopf OSIS+ Dust It og Schwarzkopf OSIS+ Session Hairspray. OSIS+ Dust It er en hårpudder, der giver et let hold og masser af volumen. Den populære hårpudder absorberer effektivt olier fra håret, så det får en naturlig og mat finish. Hårpudderet gør det let at style og restyle alle hårtyper og længder. OSIS+ Session Hairspray er en hårspray med et ekstremt stærkt hold. Lakken beskytter håret imod luftfugtighed og er ideel på den afsluttende finish.

Med Schwarzkopf OSIS+ er du sikret et en flot finish hver eneste gang, så du efterlades med et smukt, velplejet og perfekt resultat!

Besøg producentens hjemmeside: Schwarzkopf OSIS+