Sexy Hair

Sexy Hair er et amerikansk mærke, der er anerkendt for sit sortiment af innovative hårprodukter til pleje og styling. Sexy Hair dækker over alt lige fra shampoo og balsam til hårspray, krøllecreme og hårvoks.

There are no products matching the selection.

Find your Sexy

Sexy Hair er en international virksomhed, der på kort tid har formået at blive anerkendt verden over for innovative produkter, der altid lever op til det, de lover.

Historien om Sexy Hair

Sexy Hair er amerikansk virksomhed, der blev grundlagt i 1992 af Michael O’Rourke - dobbelt verdensmester i hårstyling. Michael grundlagde virksomheden på baggrund af hans passion og ekspertise inden for branchen, og Sexy Hair udviklede sig hurtigt til et anerkendt skønhedsbrand. Michael opbyggede en virksomhed, der brød alle regler og tilførte en pallette af farver i en ellers sort og hvid verden. Filosofien bag Sexy Hair er at skabe innovative og virkningsfulde produkter under mottoet, ’intet er umuligt’. Denne attitude går igen i alt, hvad virksomheden foretager sig lige fra at skabe nye trends til at producere højkvalitetsprodukter, der matcher forbrugernes behov.

Innovation og udvikling

I dag distribueres Sexy Hair i mere en 45 lande verden over samt i mere en 60.000 saloner alene i USA. Virksomheden er et bevis på, hvad der kan ske, hvis man ikke er bange for at træde over grænsen, være innovative og i konstant udvikling. Sexy Hair bygger på innovativ frygtløshed, hvor passion leder vejen for nye og spændende produkter.

Sexy Hairs førende bestsellere

Sortimentet dækker over pleje- og stylingprodukter til ethvert formål inden for serierne Big Sexy Hair, Healthy Sexy Hair, Style Sexy Hair, Smooth Sexy Hair, Curly Sexy Hair og Blonde Sexy Hair. De bedst sælgende produkter i sortimentet er Big Sexy Hair Root Pump Plus og Big Sexy Hair Spray & Play. Root Pump Plus er en vægtløs hårskum på sprayform, der giver ekstra meget fylde og løft til håret. Moussen tilfører medium hold til håret samt lægger sig som en beskyttende hinde, så luftfugtighed ikke kan trække ind i håret. Spray & Play er en volumengivende hårspray, der er så fleksibel, at man nemt kan arbejde med den, efter at den er påført. Hårsprayen giver håret medium hold uden at afstive samt masser af fylde, løft og glans.

I Sexy Hairs skønne sortiment er der uden tvivl et produkt, der passer til dig!