Toppik

Toppik er et brand, der producerer produkter mod tidlig hårtab og bare pletter. Sortimentet tæller et hav af virkningsfulde produkter inklusiv de berømte Toppik hårfibre, der får både mænd og kvinder til at elske deres hår - igen...

12 produkt(er)

Instant transformational results

Toppik er et verdenskendt brand, der har hjulpet tusindevis af mænd og kvinder over hele kloden med at opnå et smukt og ægte hår-look.

Historien bag Toppik

Toppik er et internationalt brand, der har specialiseret sig i at producere effektive hårprodukter mod tidlig hårtab. Mænd og kvinder – over hele kloden – ser deres hår som værende identitetsskabende, og derfor er det for mange en katastrofe, når håret begynder at falde af, og bare pletter kommer til syne. På baggrund af denne betragtning er Toppik blevet til og består i dag af passionerede og kompetente medarbejdere, der yder deres absolut bedste for at få mænd og kvinder i hele verden til at elske deres hår igen.

Toppik produkterne

Toppik sortimentet består af unikke og veldokumenterede hårprodukter, der har til formål at komme tidligt hårtab og bare pletter til livs. I det vidtspændende Toppik sortiment finder man blandt andet de populære hårfibre, der gør det nemt for enhver - uanset hårtype eller problem - at opnå et perfekt og ægte look.

Toppik bestsellere

De bedst sælgende Toppik produkter er Hair Building Fibers og Hair Fattener. Toppik Hair Building Fibers er unikke mikro-fibre, der får håret til at fremstå med en fantastisk tæthed. Fibrene gør det nemt for både mænd og kvinder at opbygge et fyldigt og ægte look, der holder hele dagen igennem. Lige i hælene på Toppik Hair Building Fibers kommer Toppik Hair Fattener – en effektiv hårkur, der styrker og udvider hvert enkelt hårstrå for et fyldigt og perfekt resultat.

Ønsker du at komme tidlig hårtab eller bare pletter til livs, er det spændende Toppik sortiment et kig værd!