Fall Favorites: Spar op til 40% - SHOP HER

Wella EIMI

Wella EIMI er en serie parabenefrie stylingprodukter, der er specielt udviklet til den individuelle og moderigtige forbruger. Wella EIMI dækker bl.a. over hårsprays, geléer og hårvokse til den perfekte frisure.

34 produkt(er)

Say, Style, Speak EIMI

Wella EIMI er en innovativ serie af stylingprodukter, der er kreeret af det verdensomspændende brand Wella Professionals. Stylingprodukterne er alle med til at skabe smukke frisurer fulde af liv og individualitet.

Historien om Wella EIMI

Wella EIMI er et underbrand af Wella professionals - en verdenskendt virksomhed, der producerer hårprodukter inden for pleje, styling og farvning. Virksomhedens historie begynder i det 19.århundrede med den tyske frisør og stylist Franz Ströher. Franz Ströher havde en vision og passion for hår, der snart skulle udvikle sig til et lille firma med fokus på parykker. I 1898 blev Ströher’s to sønner en del af familievirksomheden, og i 1924 søgte familien patent på navnet Wella, som er en udvikling af det tysk ord for bølge.

Wella EIMI sortimentet

Wella udvidede deres sortiment i 1945, hvor virksomhedens succes rigtig tog fart. Wella’s produkter blev nu distribueret til professionelt brug i et utal af saloner, og både frisørerne og klienterne var ellevilde med dem. Op igennem 60’erne udvikler Wella sig i takt med forbrugernes ønske om produkter, der møder deres behov for at være individuelle, moderigtige og selvbevidste. Wella spotter hurtigt denne trend og skaber en række serier, der giver plads til dette. Herunder er Wella EIMI.

Wella EIMI bestsellere

Wella EIMI dækker over en serie parabenefrie stylingprodukter med plejende egenskaber. De bedst sælgende produkter i sortimentet er Wella EIMI Pearl Styler, Wella EIMI Extra Volume og Wella EIMI Sugar Lift. Pearl Styler er en populær gelé, der tilfører stærkt hold og struktur til håret samt en smuk perlemorsfinish. Extra Volume er en ekstra volumengivende hårskum, der tilfører stærkt hold til håret. Sidst men ikke mindst er Sugar Lift en stærk spray, der tilfører masser af volumengivende tekstur til håret. Alle produkterne sørger for, at håret efterlades sundt og velplejet med en strålende finish.


Med Wella EIMI er du sikret velplejet og glansfuldt hår, der stråler af sundhed og liv!

Besøg producentens hjemmeside: Wella EIMI