Conscious Beauty: Spar min. 20% - SHOP HER

Wella SP

Wella SP dækker over en serie af hårpleje- og stylingprodukter samt en serie specifikt designet til mænd. Med Wella SP er man sikret ene- stående resultater samt sundt og velplejet hår.

1 til 36 af 67

Side

af 2

Side

af 2

Wella. Passionately. Professional.

Wella System Professional er en serie hårpleje- og stylingprodukter, der er kreeret af det verdensomspændende brand Wella Professionals. Produkterne er alle specifik produceret til professionelt brug, hvor de giver enestående resultater.

Historien om Wella SP

Wella System Professional (SP) er et underbrand af Wella Professionals - en verdenskendt virksomhed, der producerer hårprodukter inden for pleje, styling og farvning. Virksomhedens historie begynder i det 19.århundrede med den tyske frisør og stylist Franz Ströher. Franz Ströher havde en vision og passion for hår, der snart skulle udvikle sig til et lille firma med fokus på parykker. I 1898 blev Ströher’s to sønner en del af familievirksomheden, og i 1924 søgte familien patent på navnet Wella, som er en udvikling af det tysk ord for bølge.

Wella SP produkterne

Wella udvidede deres sortiment i 1945, hvor virksomhedens succes rigtig tog fart. Wellas produkter blev nu distribueret til professionelt brug i et utal af saloner, og både frisørerne og klienterne var ellevilde med dem. Op igennem 60’erne udvikler Wella sig i takt med forbrugernes ønske om produkter, der møder deres behov for at være individuelle, moderigtige og selvbevidste. Wella spotter hurtigt denne trend og skaber en række serier, der giver plads til dette. Herunder er Wella System Professional.

Wella SP sortimentet

Wella System Professional dækker over en række pleje- og stylingprodukter, der er målrettet forbrugernes unikke behov. Sortimentet består af en plejeserie, en stylingserie samt en serie, der er specifikt designet til mænd. Plejeserien bringer både hår og hovedbund i sund balance, imens stylingserien giver individuelle løsninger til et perfekte resultat.

De førende Wella SP bestsellere

Nogle af de bedst sælgende produkter i sortimentet er Wella SP Polished Waves Curl Cream, LuxeOil Reconstructive Elixir samt Color Save Shampoo. Polished Waves Curl Cream er en definerende krøllecreme, der giver et fleksibelt hold til håret samt har en effektiv anti-frizz virkning. LuxeOil Reconstructive Elixir er en plejende hårolie, der efterlader håret silkeblødt, glansfuldt og modstandsdygtigt. Sidst men ikke mindst er Color Save Shampoo en farvebeskyttende shampoo, der bevarer hårfarven intens og glansfuld i længst mulig tid. Alle produkterne er af høj kvalitet, og de får det bedste frem i håret.

Uanset hvilken hårtype du har, eller hvilket look du ønsker, kan du altid være sikker på, at WELLA SP har et produkt, der opfylder dine behov ned til den mindste detalje!

Besøg producentens hjemmeside: Wella SP