Wet Brush

Wet Brush står for innovative hårbørster af allerhøjeste kvalitet. De populære hårbørster reder ubesværet og smertefrit håret igennem uden at rive eller trække. Børsterne kommer i forskellige størrelser og farver, der alle kan børste selv de største filter ud af håret.

6 produkt(er)

The best detangling hair brush you will ever own

Wet Brush er navnet på professionelle og kvalitetsrige hårbørster, der sikrer smertefri frisering af det mest genstridige hår uden besvær.

Historien om Wet Brush

Wet Brush er et anerkendt, amerikansk brand, der producerer nogle af de populæreste hårbørster verden over og har produceret disse kvalitetsbørster i flere år. Brandets ambition med den innovative hårbørste var at levere en børste, der kunne mestre en hurtig, nem og smertefri frisering, uanset hvor genstridigt håret er - om håret er vådt eller tørt, tykt eller ødelagt - hårbørsten kan klare det hele med lethed.

Wet Brush Produkter

Wet Brush hårbørster sælges i dag i hele verden og er en kæmpe succes. Hårbørsterne adskiller sig fra andre børster ved, at Wet Brushes har specielt konstruerede børstepigge, der er ultra tynde i diameteren. Piggene indeholder en unik intelliflex, der gør, at børstepiggene er fleksible og holder formen, så børsten friserer effektivt og skånsomt uden at rive i håret. Det minimerer mængden af knækkede hårstrå og medvirker til, at håret bliver glat og fri for spaltede spidser. Piggene har en lille dut på spidsen, der stimulerer blodcirkulationen i hårsækkene, hvilket giver massage til hovedbunden, som der medvirker til øget hårvækst. Hårbørsterne henvender sig til kvinder og mænd, store som små.

Wet Brush Bestsellere

Wet Brush sortiment består af hårbørste i flere farver og størrelser. Børsternes farver og designs følger de aktuelle trends, og der er noget for enhver smag til ethvert badeværelse. Børsterne kommer i tre størrelser - Original har en almindelig størrelse, der fungerer til kvinder og mænd i hverdagen. Børsten kommer i en full size model og er et af Wet Brushes bedst sælgende produkter. Midi er samme model i en mindre størrelse, der kun er 18 cm. lang, hvilket gør den perfekt at have med på farten. Nyest i samlingen er Baby, der er lavet i en miniature størrelse, og som passer perfekt til børn. Baby børsten friserer lige så effektivt og skånsomt som Original og Midi.

Med Wet Brush er du garanteret blødt og friseret hår uden smerter og besvær på ultra kort tid. Du er ligeledes garanteret lækker hovedbundsmassage samt sundt og velplejet hår, der er fri for knæk og skader.