Indkøbskurv : 0 vareBeauté Pacifique

Beauté Pacifique

Læs mere

Er du på udkig efter 100% dansk hudpleje i bedste kvalitet, der tilmed har en dokumenteret positiv indvirkning på huden? Så er det danske firma Beauté Pacifique svaret på dine bønner, og her på denne side kan du ofte være heldig at finde gode Beauté Pacifique tilbud. Firmaet blev grundlagt tilbage i 1997 på baggrund af stifteren Flemming K. Christensens flere års internationalt samarbejde med dermatologer, hudlæger og lægemiddelfirmaer.

Hudpleje med resultater

Firmaet producerer hudpleje produkter, som hører under kategorien derma-kosmetik, bedre kendt som cosmeceauticals, der er en type af skønhedspleje, som opfylder kosmetikdirektivet, og som samtidig har en dokumenteret effekt, der ligger på grænsen til at ligne effekten af et lægemiddel. Hudlægerne ved Marselisborg Hospital har videnskabeligt dokumenteret, at cremer fra Beauté Pacifique kan forbedre huden i dybden på en måde, så det kommer til at ligne en reel foryngelse af huden. Effekten af Beauté Pacifique’s produkter er så ekstraordinær, at det normalt kun er noget, man kan opnå ved anvendelse af faktiske lægemidler.

Beauté Pacifique til alle hudtyper

Beauté Pacifique’s stræben efter at kreere effektive kvalitets hudplejeprodukter har gjort dem til et anerkendt og verdensomspændende brand, som er kommet for at blive.

Beauté Pacifique har en målsætning om at fremstille produkter, som kan hjælpe enhver, som ønsker sig en bedre og pænere hud. Indtil videre har firmaet særligt specialiseret sig i reparation af aldersforandringer og solskadet hud.

Indeholder Beauté Pacifique parabener? Alle produkter fra firmaet, undtagen et enkelt produkt, lermasken, er fuldstændig fri for parabener. Beauté Pacifique’s hudplejelinje omfatter i dag næsten 50 produkter, som både omfatter dybdegående ansigtspleje og kropspleje, der både passer til den yngre og den mere modne hud.

1 vare(r)

Sorter faldende

1 vare(r)

Sorter faldende